Juniori u Baru sakupljaju kilometre

SELEKTOR JAKOVLJEVIC DESNO SA MLADIM VOZACIMABiciklistički savez Srbije, organizvaće od 5. do 13. februara pripreme juniorske selekcije u Baru. Predsednik Stručnog saveta BSS Radomir Pavlović, profesor, selektor kadeta Nikola Jakovljević i trener aranđelovačke Šumadije Marko Nikićijević, odlučili su da na pripremama budu takmičari u drumskom biciklizmu Filip Pavlović i Miloš Angeleski (Partizan), Stefan Ivković (Crvena zvezda), Miloš Stojanović i Lazar Erić (Metalac, Kraljevo), Aleksa Veličković i Uroš Jovanović (Šumadija, Aranđelovac) i Đorđe Stevanović (Železničar MBN, Niš), kao i dva mlada vozača u planinskom biciklizmu iz kragujevačkog Radničkog Mirko Skandarski i Aleksandar Cvetković.
– Sve će biti podređeno vožnji, da iskoristimo svaki lep dan i sakupimo što više kilometara – kaže Nikola Jakovljević koji će biti na pripremama sa Markom Nikićijevićem. – Naravno, ujutro je obavezno i trčanje. Imamo dobre, mlade, bicikliste, od ove generacije očekujemo da nas obraduje u ovoj sezoni.
Vozne karte za mlade srpske bicikliste Bicklistički savez Srbije dobio je sponzorskim ugovorom sa Železnicama Srbije. Pripremama mogu da se priključe i klubovi o svom trošku.

Povezana vest:  Srbija 27. nacija na Letnjim olimpijskim igrama mladih u Singapuru