Reebok SpartanRace Milano Jasmina A 5
Reebok Spartan trka osvojila Milano, učestvovala Jasmina Aleksandrov kao predstavnica Srbije 
 
Reebok Spartanska trka (Reebok Spartan Race) održana je u Milanu prošle subote, 14. juna. To je najveća trka sa preprekama na svetu, koja je u Italiji aktivirala preko 3.500 učesnika u Parco Sempione. Na hiljade gledalaca posetilo je park, kako bi videli učesnike koji se takmiče u blatu, penju i savlađuju prepreke, ili preskaču užareno kamenje. Predstavnica Srbije bila je Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador, nekadašnji profesionalni sportista i osnivač Urban Fitness projekta, koja je nosila ALL TERRAIN patike u kojima je mogla da pruži maksimalno dobre rezultate.
Jasmina je izjavila: „Dobra organizacija i jedinstven doživljaj su kompletirali celo iskustvo! Staza je bila 5 kilometara dugačka i imali smo 18 prepreka. Iako sam već učestvovala na ovakvim trkama, ova je bila potpuno drugačija. Dok smo trčali pored ostataka starog zamka imala sam utisak da sam pravi ratnik koji brani zidine. Preskakanje prepreka, penjanje uz konopac, prolazak kroz blato, skok iznad vatre bili su neki od zadataka koje smo morali da savladamo.“
Na terenu su takmičari uspevali da pređu zastrašujuće prepreke, što je za sve njih bilo jedinstveno iskustvo i pre svega pobeda samih sebe i prevazilaženje ličnih granica. Zanimljivo je da su učestvovali brojni novinari koju su želeli lično da dožive ovu vrstu takmičenja (medijske kuće: Gazzetta dello Sport, Running Magazine, Men’s Health, RunLikeNeverBefore, Vanity Fair, Amica, Glamour, Man In Town, The Pill, The Greatest).
Povezana vest:  Osvojen vrh Lenjin pod pokroviteljstvom grada