trokolice_trka_beogradKOLAPS U SAOBRAĆAJU MENJA DATUM I LOKACIJU ODRŽAVANJA TRKE TROKOLICA

 

Saobraćajni kolaps u Beogradu izazvan radovima na beogradskim ulicama i mostovima nepovoljno je uticao na održavanje Red Bull Trke Trokolica. Sekretarijat za saobraćaj obavestio je organizatora Red Bull Trke Trokolica da nije u mogućnosti da izađe u susret sa izdavanjem dozvole za zatvaranje ulica na Dorćolu i da trka ne može da se održi 18. septembra kako je ranije najavljeno. Pregovori oko nove lokacije i datuma za održavanje trke su u toku.

Povezana vest:  Kragujevčanin Jovović prvi Srbin koji je osvojio Južni pol

Sekretarijat za saobraćaj u dopisu pod rednim brojem XX-01 Broj: 666-43/10 obavestio je organizatora trke da zbog složenosti situacije oko saobraćaja u gradu neće davati saglasnosti za održavanje sportskih manifestacija u centru grada tokom septembra i oktobra meseca.

Ovakva odluka Sekretarijata za saobraćaj primorala je organizatora trke da odloži dešavanje najavljeno za 18. septembar u Dobračinoj ulici i potraži novu lokaciju za održavanje Red Bull Trke Trokolica.

Povezana vest:  RED BULL AIR RACE 2015, Fantastična pobeda Pola Bonoma u Abu Dabiju

Organizator trke upućuje zahvalnost svima koji su poslali prijavu za učešće i krenuli u izradu trokolica. O novoj lokaciji i datumu održavanja trke organizator će blagovremeno obavestiti sve prijavljene takmičare. Pomeranje dešavanja ima i dobru stranu, a to je da će učesnici imati više vremena za trening i usavršavanje svojih vozila.