red_bull_Manny_Mania

Red Bull Manny Mania te želi!

Red Bull Manny Mania kreće u potragu za najboljim amaterskim skaterima širom sveta! Takmičenja se održavaju u oko 30 zemalja na 6 kontinenata. Pobednici putuju u New York na svetsko finale koje se održava 20. avgusta 2011 godine.

Prvo srpsko takmičenje Red Bull Manny Mania će se održati u subotu 16. juna, u Beogradu sa početkom u 16:00 sati.

Povezana vest:  VRATOLOMIJE NA 14 METARA IZNAD TLA U KOMBANK ARENI, 6. APRILA

Na takmičenju će nastupiti najbolji skejteri od kojih će pobednik otputovati u New York gde će učestvovati na svetskom finalu Red Bull Manny Mania sa amaterskim skaterima iz celog sveta.

Takmičenje „Red Bull Manny Mania“ do sada se održavalo u Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji, a ove godine se u svojoj četvrtoj sezoni širi svetom – od Amerike preko Evrope, do Afrike i Bliskog Istoka. Skateri iz čitavog sveta predstaviće svoje tehničke veštine i trikove u borbi za mesto na svetskom finalu u New Yorku.

Povezana vest:  „Slobodan pad“ – 1. Austrijsko prvenstvo u Beču

Pobednik osvaja pozivnicu za Red Bull Manny Mania Pro, skaterski spektakl koji je postao deo legendarnog njujorškog Skateboard Weekenda i okuplja zvučna imena skateboard scene kao što su – Eric Koston i Chad Musko, stručnjaci u vožnji na zadnja 2 točka Joey Brezinski i Brandon Beibel te nove skaterske zvezde – prošlogodišnji pobednik Eli Reed.

Povezana vest:  Red Bull X-Fighters svetska turneja 2010 / Moskva/ Rusija, FMX zvezde dovele Crveni trg do tačke ključanja

Red Bull Manny Mania sezona 2011 je pred nama. Vreme je da usavršite svoje najbolje trikove i pripremite se. Ove godine Manny Mania stiže u 34 zemlje, zato se pripremite za takmičenje koje će se održati u 11. juna u Beogradu.