red_bull_Manny_Mania

RED BULL MANNY MANIA

Nacionalno takmičenje u Beogradu, 11. juna

Red Bull Manny Mania je skate takmičenje koje se bazira na manualnim trikovima, a koje je pokrenuo Red Bull vozač Džoi Brezinski. Takmičenje i koncept su bazirani na jednom jednostavnom triku.

Baza skateboard manuala je osnovno balansiranje bilo na prednjim ili na zadnjim točkovima, plus varijacije proklizavanja, grindinga ili flipova. Ove kombinacije trikova daju bezgranične kombinacije, zbog čega brojni talentovani skejteri dobijaju mogućnost da odnesu pobedu.

Povezana vest:  Kopaonik konačno dobio snow park, ovog vikenda Prvenstvo Srbije u freestyle snowboard i ski disciplinama

Red Bull Manny Mania je amatersko takmičenje za mladiće i devojke koji imaju najmanje 14 godina, koji nemaju profesionalni status i koji se prijavljuju isključivo u zemlji u kojoj žive.

Morate imati najmanje 14 godina, a ne više od 30 godina pre Red Bull Manny Mania svetskog finala u Njujorku koje će se održati u avgustu 2011, na kojem će se svi nacionalni pobednici takmičiti jedan protiv drugog.

Povezana vest:  Red Bull Trka Trokolica 16. oktobra!

Red Bull Manny Mania nacionalno takmičenje će se održati u Beogradu, 11. juna 2011. u 16 časova na Trgu Republike.

Ako želite da se prijavite ili saznate više informacija o prijavljivanju, molimo vas pošaljite email na [email protected] sa sledećim informacijama:

puno ime i prezime

datum rođenja

e-mail adresa

broj telefona

Ne možete se prijaviti ukoliko ispunjavate neki od navedenih uslova:

Povezana vest:  Sve je spremno za prvi srpski enduro

Ranije ste učestvovali na skateboard takmičenju na profesionalnom nivou

Imate proizvod sa svojim potpisom koji se prodaje u radnjama, a od čije prodaje vi dobijate nadoknadu

Sponzorisani ste sportista od strane Red Bull-a

Red Bull Manny Mania Pro u Njujorku je takmičenje na kojem se učestvuje isključivo uz poziv i održaće se dan nakon Red Bull Manny Mania svetskog finala.