motori_arena (2)

Gospodari ekstremnih vožnji “Masters Of Dirt” u Kombank areni, 6. aprila 2013.

 

Masters of Dirt je jedinstveni događaj koji spaja odličan show program i najbolje ekstremne sportiste i gostovaće u Kombank Areni, 6. aprila.

Zahvaljujući različitom broju ekstremnih i slobodnih sportskih tačaka u predstavi, „Masters of Dirt“ je najveći „Freestyle“ događaj na svetu. Najbolji sportisti u ekstremnom sportu kao što je Mad Mike Jones, nazvali su ga „the world’s best show“.

Povezana vest:  Nastavak paraglajding Lige Srbije u preletu

Ovaj koncept jedinstvenim čini kombinovanje vožnje motora, bicikla, kvadova, motornih sanki, automobila sa specijalnim efektima, devojaka koje gutaju vatru i DJ-jevima. Poslednjih godina, freestyle disciplina postala je sve opasnija.

Za majstore „Masters of dirt“ ne postoje granice. Vratolomije pod nazivima „Cliff-hangers, Tsunamis, Tail Whips, Triple Tail whips, Back flips, Under flips, Front flips, Double Front flips” su obavezni delovi njihovog izvođenja.

Povezana vest:  RED BULL MANNY MANIA SKEJT VIKEND, Profesionalci i amateri iz 31 zemlje u Njujorku na dva velika tak

Zvezde predstave koje su prozvali “Gladijatori 21. veka” su najbolji vozači na svetu i samo takvi čine postavu “Masters of Dirt”.

Ulaznice su u prodaji od sutra, 16.01. u više kategorija:

Regularne po cenama od 2200, 2800, 4300, 6300 dinara

Porodične/ grupne (minimum 4 ulaznice) po cenama od 1760, 2240, 3440, 5040 dinara

Za mlađe od 12 godina – 1100, 1400, 3225, 4725 dinara

Povezana vest:  Održan osmi festival estremnih sportova "Pobednik Beograda"

Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs