veselin_vukovic_selektor_rukometVuković objavio spisak igrača za „Nedelju EHF“

 

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković objavio je danas spisak igrača na koje računa za „Nedelju Evropske rukometne federacije“ koja se održava od 25. do 31. ktobra.

-Pošto je otkazan prvobitno dogovoren turnir u Saudijskoj Arabiji, tačan raspored aktivnosti naše reprezentacije tokom trajanja Nedelje EHF znaće se sutra – izjavio je selektor srpskih rukometaša.

Povezana vest:  Šampionati Evrope 2016. u Poljskoj i Švedskoj

Prema njegovim rečima, postoji nekoliko varijanti, među kojima je najrealnija opcija da se naša A reprezentacija priprema u Srbiji i poslednjeg dana odigra meč sa B selekcijom.

-Nadali smo se do danas da će Saudijska Arabija pronaći način da sa nama odigra dvomeč, ali je i ta varijanta, izgleda, otpala zbog njihovih finansijskih problema – izjavio je Vuković.

Povezana vest:  Rukometaši Vojvodine pobedili Čehovske Medvede

On je napomenuo da se razmatrala mogućnost i eventualnog susreta sa selekcijom Egipta.

-Ipak, za sada je najrealnija opcija da na kraju priprema A reprezentacija odigra meč sa B selekcijom Srbije – rekao je Vuković.

Spisak kandidata za „Nedelju EHF“: Golmani: Dimitrije Pejanović, Darko Stranić i Strahinja Milić. Leva krila: Ivan Nikčević i Dobrivoje Marković. Desna krila: Rajko Prodanović i Dragan Tubić. Bekovi: Momir Ilić, Momir Rnić, Nenad Vučković, Petar Đorđić, Mladen Bojinović, Savo Mešter, Nemanja Pribak, Vukašin Rajković i Marko Vujin. Pivotmeni: Rastko Stojković, Alem Toskić i Uroš Vilovski. Rezerve: Dragan Marjanac, Uroš Mitrović, David Rašić, Marko Ćuruvija i Miloš Kostadinović.

Povezana vest:  EP DANSKA 2014, Matić: Poraz od Rusa bio ključan u eliminaciji