aleksandar_brkovic_trener_partizan

Brković: Verujem u pobedu protiv Rusa

 

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je danas da je uveren kako njegov tim može da pobedi rusku ekipu Čehovski medvedi u narednom meču u Ligi šampiona.

-Verujem da ćemo u Čairu ostvariti pobedu. Nijedna ruska ekipa nije slavila u Nišu, tako da se nadam da neće ni Medvedi – rekao je Brković na konferenciji za medije.

Povezana vest:  Srbija u nedelju saznaje protivnika u kvalifikacijama za SP

Čehovski medvedi trenutno vode u grupi A sa četiri pobede i jednim nerešenim rezultatom, dok se crno-beli nalaze na dnu tabele sa jednom pobedom i pet poraza.

Srpski šampion neće moći da računa na povređenog kapitena Nenada Maksića, dok se u tim se vraća oporavljeni Uroš Mitrović.

-Sada smo kompletniji, a biće nekoliko izmena u odnosu na Francusku. Gledaću da pružim više prostora mladim igračima. Odigrali smo tri vezana meča u evropskom takmičenju i jedan duel u domaćem šampionatu protiv PKB-a, i to sigruno troši ekipu – istakao je Brković.

Povezana vest:  KUP NACIJA, Srbija izgubila od Češke, Vuković nervozan

Levi bek crno-belih, Marko Pavlović nada se da njegov tim neće izgubiti već dobijen meč, što se često dešavalo ove sezone u Ligi šampiona.

-U Rusiji smo odigrali hrabro, ali smo popustili u poslednjih 15 minuta, što nas je koštalo pozitivnog rezultata. Nadam se da ćemo ovaj put odigrati borbeno svih 60 minuta i da ćemo na kraju izaći kao pobednici – ocenio je Pavlović.

Povezana vest:  Rukometaši Srbije bez SP 2021, rukometašice na EP 2020

Utakmica Partizan – Čehovski medvedi igra se u četvrtak od 20 sati u niškoj dvorani Čair.