endi_marej_polufinale_vimbldon_1

VIMBLDON 2011

Rasprava Mareja i Nadala oko igrice Pro Evolušn fudbal

Teniseri Endi Marej i Rafael Nadal pripremaju se za svoj sutrašnji polufinalni meč na Vimbldonu raspravom oko toga ko bolje igra Plejstejšna.

Nadal i Marej su godinama dobri prijatelji i često igraju igricu Pro Evolušn fudbal (Pro Evolution football) u pauzama između mečeva na turnirima, prenosi Frans pres.

Dve teniske zvezde, koje će se sutra boriti za mesto u finalu, virtuelne FIFA mečeve igraju sa partnerima – Marej sa pomoćnim trenerom Denijem Valverduom, a Nadal sa argentinskim specijalistom za šljaku Huanom Monakom.

Povezana vest:  Olga Danilović srušila drugu na svetu, Amerikanku Kenin

Svetski broj jedan Nadal počeo je juče prijateljsku čarku sa svojim rivalom kada je rekao da Marej više ne želi da igra igricu jer često gubi.

-Uglavnom igramo Plejstejšn kada smo u istom hotelu na turnirima. Ovaj put on je igrao sa Denijem protiv Monaka i mene i mi smo pobedili – rekao je Nadal.

Povezana vest:  Troicki: Nadam se povratku u Top 20

-Sada više neće da se igra. Izgubio je nekoliko puta. To je istina, najozbiljnije. Izgubi gotovo svaki put – dodao je španski teniser.

Marej je na to dogovorio da Španac dobija samo zato što igra sa stručnjakom – Monakom.

-Rafa u stvari nije toliko dobar u Plejstejšnu, ali igra sa Huanom Monakom i zato pobeđuje – rekao je teniser iz Velike Britanije.

Povezana vest:  Stojanović izgubila u prvom kolu Rolan Garosa

Marej je dodao i da bi mogao da pobedi Nadala u Plejstejšnu ukoliko bi šampion Vimbldona pristao na direktan meč između njih dvojice. “To bi mi savršeno odgovaralo“, rekao je Marej.