igor_milanovic_vat_part_trenerMilanović zadovoljan zalaganjem igrača

 

Trener Partizana Igor Milanović rekao je da je zadovoljan zalaganjem njegovih vaterpolista na večerašnjoj utakmici protiv Budve u Evroligi i da ne razmišlja previše o mogućim protivnicima u četvrtfinalu tog takmičenja.

Partizan je večeras pobedio Budvu sa 12:6, u utakmici šestog kola Grupe C u Evroligi, i time postigao šestu pobedu u grupi, dok je Budva ostvarila skor od tri pobede i tri poraza. Obe ekipe su ranije obezbedile plasman u četvrtfinale.

Povezana vest:  Pobeda vaterpolista Partizana u Istanbulu

-Utakmica je bila kao što sam očekivao, pošto je rezultatski nebitna za obe ekipe. Zadovoljan sam maksimalnim zalaganjem svojih igrača. Odlično smo počeli meč, a kasnije je utakmica poprimila karakter prijateljske. Delovalo mi je kao da Budva jedva čeka da se utakmica završi – rekao je Milanović novinarima posle utakmice.

Trener Partizana dodao je da ne razmišlja previše o protivnicima u četvrtfinalu, a žreb za tu fazu takmičenja održaće se u ponedeljak.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EVROLIGU, Crvena zvezda izgubila od Primorja

-Čekamo žreb, ali sam trenutno više zauzet pripremama svog tima, uigravanjem napada. Sigurno će biti nekih novina u četvrtfinalu – rekao je on.

Golman Partizana Branislav Mitrović, koji je večeras uspešno zamenio prvog čuvara mreže Slobodana Sora, priznao je da je imao malu tremu pred evroligaški debi u Beogradu.

-Bilo nam je jako važno da nastavimo sa dobrim partjama i rezultatima. Ovo je bio moj debi na domaćem bazenu u Evroligi zbog čega sam imao malu tremu, ali kako je meč odmicao sve je dolazilo na svoje mesto – rekao je Mitrović.

Povezana vest:  Vaterpolisti Srbije sledeće nedelje na turniru u Solnoku

Čuvar mreže Budvana i bivši golman reprezentacije Srbije Denis Šefik rekao je da je Partizan pokazo da je kvalitetnija ekipa u ovom trnutku.

-Zadovoljni smo plasmanom u četvrtfinale Evrolige, a Partizan je pokazao da je veći klub, što se videlo i večeras – rekao je kratko Šefik.