caba siladji plivanjeREPREZENTACIJA NASTUPA U BANJA LUCI

Najbolji seniorski sastav srpske plivačke reprezentacije u ovom trenutku, nastupiće na predstojećem međunarodnom mitingu „Banja Luka Open 2013″ koji će se održati 25. i 26. maja.
Najboljih srpskih osam plivača u ovom trenutku uzeće učešće na veoma jakom međunarodnom plivačkom mitingu u Banja Luci koje se ujedno nalazi i u kalendaru svestke plivačke federacije FINA, koje se ujedno vrednije za isplivavanje normi za predstojeće Svetsko prvenstvo u Barseloni ovoga leta od 27. jula do 4. avgusta. Srbiju će predstavljati dve plivačice: Miroslava Najdanovski i Andrea Basaraba i šest plivača: Ivan Lenđer, Silađi Čaba, Stefan Šorak, Boris Stojanović, Igor Terzić i Nikola Trajković.
Srpski tim stručno će predvoditi treneri Igor Beretić i Branislav Ivković, koji će put Banja Luke krenuti dva dana ranije kako bi odradili zajedničke mini pripreme pred ovo važno takmičenje, koje za pojedine plivače predstavlja prvu proveru forme, dok za druge priliku da se kvalifikuju za Svetsko prvenstvo u Barseloni, koje se održava ovog leta, dok za Plivački savez Srbije i Plivački savez Republike Srpske predstavlja sprovođenje u delo Protokola o saradnji koji je potpisan krajem prošle godine.

Povezana vest:  PLIVANJE, Felps: Ponovo u meni gori želja za takmičenjem