dejan radonjic teren

Radonjić: Pristup je bio odličan

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je zadovoljan pristpom svojih igrača na meču sa Radničkim iz Kragujevca u Superligi Srbije. 
-Zadovoljan sam pobedom, pristupom i činjenicom da smo predstojeći završni turnir Jadranske lige uspeli da stavimo u drugi plan, kao i da ga dočekamo bez poraza u domaćem šampionatu – rekao je Radonjić novinarima u Beogradu. 
Zvezda je večeras u Hali Pionir pobedila Radnički sa 82:62 u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije. I ovog puta za Zvezdu nisu nastupili Ivan Radenović i Raško Katić, a Radonjić je kazao da će jedan od njih dvojice u ponedeljak početi da trenira sa ekipom. 
-Šteta što Radenović i Katić nisu trenirali sa ekipom, ali očekujem da se od ponedeljka makar jedan nađe u trenažnom procesu kako bismo bili spremni za fajnal-for – rekao je Radonjić. 
On je dodao da se ne zna da li će crveno-beli na završnom turniru igrati u najjačem sastavu. 
-To je teško konstatovati u ovom trenutku, ali iako svi budu tu, to neće biti naš maksimum. Ali… S kojim god sastavom izađemo protiv Cibone, ideje i želje su iste – kazao je Radonjić. 
Trener Radničkog Miroslav Nikolić rekao je da su crveno-beli zasluženo došli do pobede. 
-Zvezda je zasluženo pobedila, bolja je ekipa, a mi imamo mali fond igrača, nemamo čvrstinu i nismo izdržali sa svim povredama I problemima koje imamo u klubu – rekao je Nikolić. 
On je Zvezdi poželeo uspeh na završnom turniru Jadrankse lige I dodao da bi voleo da se crveno i crno-beli plasiraju u finale, a samim tim i u Evroligu. Košarkaš Radničkog Stefan Birčević kazao je da se njegova ekipa nije potrudila da meč učini zanimljivim. 
-Trebalo je bar da se potrudimo da ova utakmica bude zanimljiva, kao što je bila u prvom poluvremenu. U drugom smo pali, Zvezda je bila bolja od nas – ocenio je Birčević. 
Zvezda je ovom pobedom zadržala maksimalan učinak u Superligi, pa će tako i posle ovog kola ostati na prvom mestu, dok je Radničkom ovo bio drugi poraz. 

Povezana vest:  Marić osudila nemile događaje na finalu Kupa Koraća