Sigurno vam je još sveže u sećanju sjajno Evropsko prvenstvo u fudbalu, ali i najveći kladilački izazov u regionu – takmičenje „Pogodi najveću kvotu i osvoji ’porše makan’”, koje je organizovala kompanija MOZZART baš u periodu odigravanja kontinentalnog prvenstva. Kao što je već poznato, drugoplasirani i trećeplasirani već uživaju u svojim nagradama, a sada je stiglo i ono najbolje, nagrada za prvoplasiranog – „porše makan”!

Predstavnici kompanije MOZZART su se uputili u Sopot, beogradsko naselje poznato po filmskom festivalu, kako bi uručili nagradu najboljem među najboljima, Aleksandru Rankoviću! Prva nagrada „porše makan” zasluženo je otišla u Sopot, jer je Aleksandar Ranković pogodio neverovatnu kvotu 16.983! Vlasnik majstorskog tiketa s najvećom pogođenom kvotom je svima dokazao da je vredan jednog takvog četvorotočkaša kakav je „porše makan”. Samo retki nađu retke, a ovaj majstor je tako pronašao put do ponosa najveće automobilske fabrike iz Štutgarta!

Povezana vest:  Emina Jahović novo zaštitno lice brenda Extreme Intimo

Pre ovog dobitka, najveća suma koju sam ovojio bila je 157.000 dinara. Ovo mi je definitivno najveća kvota koju sam pogodio. U nekoliko navrata sam promašio za taj famozni jedan par, ali ja se nikad ne nerviram, ne paničim, za to je zadužena moja žena, za mene je sve ovo samo igra”, s osmehom na licu prokomentarisao je Aleksandar.

Povezana vest:  Otvoren prvi Fashion&Friends outlet store u Inđij

Nikada ne ulažem velike sume, na tiketu volim da kombinujem sve igre i to se zasada pokazalo kao dobitna kombinacija. Otkako sam ostvario ovaj dobitak, mnogi su počeli da prepisuju tikete od mene”, priznaje pobednik takmičenja.

Vlasnik novog „poršea” kaže da mu je najviše glavobolje logično zadao poslednji par na tiketu između Sao Paula i Atletiko Nasionala, koji je završen u četiri sata ujutru. Na ovom paru tipovao je na pobedu gostiju u drugom poluvremenu (2dp2), a oni su golove postigli u 82, a zatim i u 88. minutu susreta.

Povezana vest:  JTI Srbija – jedan od najboljih svetskih i srpskih poslodavaca u 2018.

Junak ove priče dugo će pamtiti ovo leto i Evropsko prvenstvo u Francuskoj. A priznaćete, imaće i po čemu!