Najnovija popularna latinoamerička serija VOLETI DO SMRTI (AMAR A MUERTE) počinje sa prikazivanjem u Srbiji od 25. martana kanalu TV Nova S (TOP kanal), radnim danima u 14h. Nesvakidašnja, moglo bi se reći, naučno-fantastična telenovela, iz epizode u epizodu vodi nas od ljubavi i strasti, preko mržnje, osvete i ljubomore do konačne smrti, a posle smrti – do novog života.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2012, Ivan Petrović napustio šou

Voleti do smrti na ovogodišnjoj dodeli nagrada TVyNovelasosvojila je čak 14 nagrada, među kojima je i nagrada za najbolju telenovelu godine.

U glavnoj roli je Anđelik Bojer, jedna od najtraženijih meksičkih zvezda mlađe generacije, a intrigantna priča prati smrt trojice potpunih stranaca čije duše dobijaju priliku za drugi život! Jedan tajkun, plaćeni ubica i antropolog gube živote u istom trenutku, nakon čega njihove duše menjaju tela i dobijaju novi zadatak – da prihvate činjenicu da su i dalje živi, ali i da su osuđeni na tuđe živote. Sve dodatno komplikuje činjenica da je tajkunova mlada žena zapravo u vezi sa njegovim bliskim saradnikom.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Majstori za kuće na drvetu

U ovoj priči o ljubavi i osveti glavne uloge tumače: Anđelik Bojer (kod nas najpoznatija po seriji RebeldeBuntovnici), Majkl Braun (Pasión de Gavilanes), Alehandro Nones (Lola, érase una vez). Serija je na španskom jeziku, napisao je poznati autor “telenovela” iz Venecuele, Leonardo Padron, rađena je u produkciji W Studios i Lemon Studios za kanale Televisa i Univision.

Povezana vest:  Seksperti kreću na RTS-u