nevena

PRVI GLAS SRBIJE – SUPERFINALE
Davor i Igor u superfinalu, Nevena završila takmičenje
 
Finale prvog glasa Srbije je konačno počelo! Andrija Milošević je objasnio da će publika i samo publika biti ta koja će odlučiti pobednika. Žiri će dati svoje stručno mišljenje, ali samo je publika ta koja bira pobednika.
Deset finalista prve sezone Prvog glasa Srbije zajedno je otpevalo veliki ovogodišnji hit grupe Maroon 5 i Christine Aguilere „Moves Like Jagger“ što je pubilka naravno pozdravila gromoglasnim aplauzom.
Troje finalista, Davor Jovanović, Nevena Đorđević i Igor Terzija je otpevalo po dve pesme, prva je bila iz godine rođenja, a druga je bila domaća pesma.
Potom su Top 10 kandidata otpevalo pesmu „Biti prvi, najbolji“ nakon čega je Andrija rekao da su linije privremeno zatvorene i da će posle preseka stanja jedan kandidat završiti takmičenje.
Lena je čestitala još jednom kandidatima, Mare je rekao da su potpuno zasluženo tu gde jesu, a Vlado je rekao da mu je zanimljivo da gleda face i reakcije, a rekao je da su pozitivno negativno naelektrisani i dao im je savet da posmatraju sebe kao prvog jer ovo je nešto iza čega žiri ne može da stane, već gledaoci su ti koji biraju.
I onda je usledilo ono najteže za prvi deo emisije, saopštavanje glasova. Andrija je rekao da dalje idu Igor Terzija i Davor Jovanović, dok je Nevena Đorđević ispala iz daljeg takmičenja.

Povezana vest:  Pobednici druge sezone serijala „MTV Reporteri“, Anđeliji Stojković, uručen nagradni paket