Donatirska večera Dobro delo na kvadrat

///Donatirska večera Dobro delo na kvadrat

Donatirska večera Dobro delo na kvadrat

Popularni mediteranski restoran „Od usta do usta“ biće 17. maja domaćin donatorske večere pod nazivom „Dobro delo na kvadrat“. Sav prihod od ove večere namenjen je Inkluzivnom filmskom klubu „Moj krupni plan„, koji okuplja tinejdžere iz osetljivih društvenih grupa (mlade bez roditeljskog staranja, žrtve nasilja u porodici, pripadnike etničkih i drugih manjina) i njihove vršnjake.

Povezana vest:  Ples Termi Čatež i Severine na Termalnoj rivieri (FOTO)

Za goste ove donatorske večere jela će spremati umetnici iz sveta filma: reditelji Milutin Petrović i Miloš Tomić, te scenaristkinja Ana Rodić. Program počinje u 18h uz predjelo i projekciju odabranih filmova čiji su autori mladi članovi filmskog kluba „Moj krupni plan“. Od 19h počinje glavno jelo i zabavni program, koji takođe ima za cilj prikupljanje donacija za „Moj krupni plan“.

Povezana vest:  MIKSER DESIGN EXCHANGE @ MIKSER HOUSE

Organizator donatorske večere je Udruženje „Satibara“ iz Beograda, koje se bavi nezavisnom filmskom produkcijom, neformalnom filmskom edukacijom i organizovanjem međunarodnog festivala kratkog filma MikroFAF. Ovaj događaj je deo njihove fandrejzing kampanje „Dobro delo na kvadrat„.

Više o načinima da podržite kampanju: http://www.satibara.com/dobro-delo-na-kvadrat/

 

By | 2019-05-13T09:55:32+00:00 maj 13th, 2019|U trendu|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.