Nivea_angel_star_joy

Finale Nivea angel star izbora za nova lica

Finale Nivea angel star izbor za nova lica odrzace se u cetvrtak 30.juna u 20:30h, na centralnom atrijumu Delta Cityja. U organizaciji Modnog studia Click i magazina JOY pojvice se nove modeling zvezde, koje će krasiti naslovne strane i editorijale magazina, šetati pistama Fashion Week-a, raditi reklame, kataloge, muzičke spotove…

Povezana vest:  Najbolji studenti danskog jezika provode semestar u Kopenhagenu

Akcija je trajala tri meseca tokom kojih je modni karavan sastavljen od modnih i beauty stručnjaka Click-a i JOY-a, kao i specijalnih VIP gostiju obišao celu Srbiju i u potrazi za novim zvezdama glamuroznog sveta mode video preko 1 000 devojaka. Njih 20 ušlo je u najuži izbor i one će nam se sutra uvece predstaviti na finalnom izboru.

Povezana vest:  Onlajn šoping-platforma za bečke trgovce

Čitav događaj je koncipiran tako da će u njemu moći da uživaju svi posetioci soping-mola koji u pomenuto vreme budu u njemu.

Devojke koje su ušle u finale prošle su poznatu modeling školu Modnog studija Click – profesionalnu manekensku obuku putem koje Modni studio Click sa uspehom pronalazi i stvara najuspešnije domaće modele već punih 20 godina.

Povezana vest:  Jana voda ispunila želje deci oboleloj od raka

Pobednice će birati predstavnici dva žirija – stručnog i medijskog, a na kraju ih očekuju zaista vredne nagade: snimanje editorijala i naslovne strane za najpopularniji magazin među mladima JOY, revije na jesenjem Fashion Week-u,profesionalni ugovor sa Modnim studiom Click, poklon kartice Erste Banke u vrednosti od 1000, 500 i 300 evra, kao i brojne nagrade iznenađenja!