vladimir_volkov_par_sme_1

Vladimir Volkov: Crna Gora jer u Srbiji nisu zainteresovani za mene

 

Levi bek Partizana Vladimir Volkov rekao je danas da je prihvatio poziv selektora reprezentacije Crne Gore Branka Brnovića jer je shvatio da u Fudbalskom savezu Srbije „nisu mnogo zainteresovani“ za njega.

-Jednostavno, nisam primetio da je Fudbalski savez Srbije nešto mnogo zainteresovan za mene u poslednje vreme i mislim da je odluka da igram za Crnu Goru u mom, i u interesu Partizana – rekao je Volkov.

-Konkurencija u srpskoj reprezentaciji je velika, ima mnogo dobrih igrača na mojoj poziciji i ne znam koliku bih imao minutažu. Nisam pozivan posle debija i nemam šta da razmišljam više o tome – dodao je on.

Povezana vest:  Atletiko ozbiljan u nameri da dovede Ljajića

Volkov je odigrao samo jednu utakmicu za reprezentaciju Srbije, prijateljski meč protiv protiv Hondurasa 15. novembra prošle godine. On je kazao da je čuo da je glavni kandidat za mesto selektora Srbije Siniša Mihajlović razgovarao sa nekim igračima koje planira da pozove u nacionalni tim, ali da sa njim nije pričao.

-Mihajlović je rekao da je razgovarao sa većinom igrača na koje će moći da računa u reprezentaciji ako preuzme Srbiju, ali mene nije zvao – kazao je Volkov.

Levi bek je istakao da je razgovarao sa selektorom Crne Gore pre debija za reprezentaciju Srbije, a da se posle toga čuo sa njim tek kad je prestao da dobija poziv „orlova“.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Mesi: Često se setim reči Kobi Brajanta da sam najbolji

-Znam ko su igrač na mojoj poziciji u Crnoj Gori, ali nisam imao priliku da ih gledam. Ne znam da li ću igrati standardno, to je na selektoru. Sa Brnovićem sam se čuo tek kada su iz FŠ prestali da me zovu. U fudbalu je jako kratka karijera, desetak godina, a u mom intersu je da igram za Crnu Goru i to će mi biti samo plus – kazao je Volkov.

Povezana vest:  Liverpul preživeo treće kolo Liga kupa

Ovaj 26-godišnji fudbaler je rekao ga je čuo da je atmosfera među reprezentativcima Crne Gore dobra i da je to najvažnije.

-Ne znam realnu sliku reprezentacije Crne Gore, ali sam čuo da je atmosfera dobra, tome se i nadam. Ako je tako onda imamo čemu da se nadamo u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, iako grupa nije laka. Džabe kvalitet ako je atmosfera loša – zaključio je Volkov.

Okupljanje reprezentativaca Crne Gore planirano je za 20. maj, a Volkov će imati priliku da debituje u prijateljskom meču protiv Belgije pet dana kasnije u Briselu.