dule vujosevic par metalac (2)

Vujošević: Novinari, gde ste da štitite „Utisak nedelje“?

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević upitao je danas srpske novinare, koji su bili veoma žestoki prema njemu zbog napada na igrača crno-belih Mihajla Andrića posle meča protiv Hapoela, zašto nisu tako agresivni, borbeni i moralni kada je u pitanju ukidanje „Utiska nedelje“ ili kada bi trebalo da pišu o teškoj ekonomskoj situaciji u klubu.
-Vidim da su u medijima više nego zlonamerni i prenaglašeni komentari novinara, koji nisu imali takvu agresivnost, borbenost i moralnu čvrstinu da zaštite koleginicu iz svog esnafa Olju Bećkovia, kada je zabranjena emisija „Utisak nedelje“ – naveo je Vujošević u izjavi za zvanični sajt kluba .
On je dodao da sa ekipom provodi 24 sata i da sa velikom posvećenošću i emocija radi ono za šta misli da je ispravno.
-Ima tu i određenih greša, ali mislim da igrača Partizana nije potrebna zašta od takvih novinara koji pokušaju da neke moje emotivne nastupe iskoriste stavljajući se u funkciju onih koji ne vole Partizan, a takvih ima dosta na vlasti u ovom trenutku. Ti isti novinari, najčešće nemo prelaze preko priča o teškoj ekonomskoj situaciji Partizana, o tome ?ta ae se zbog toga dogoditi, upravo iz razloga što igrači ne mogu da budu plaćeni – istakao je trener crno-belih.
Prema njegovim rečima, u pitanju je pokušaj da se dobra igra Partizana, uprkos porazu od Hapoela 82:79 i povratak na ne tako stari put uspeha, stavi u drugi plan i na taj način onemogući.
-Jer, ako u ovom sastavu funkcionišemo dobro uz povratak Mačvana, Milosavljevića i dolazak jednog Amerikanca, bićemo još bolji, pa „zlo treba u semenu saseći – zaključio je Vujošević.
Vujošević je sinoć posle utakmice u Jerusalimu nasrnuo na mladog Andrića, rukom ga pogodio u vrat i praktično reprizirao incident iz finiša prethodne sezone kada je na utakmici protiv FMP-a „hvatao za gušu“ Bogdana Bogdanovića.

Povezana vest:  NBA VESTI , Majami nastavlja da se pojačava, stigao i Luis