zvezda pionir 2013Ulaznice za Zadar od nedelje u prodaji
 
Košarkaši Crvene zvezde Telekom u ponedeljak 19. januara nastavljaju takmičenje u regionalnoj ABA ligi. Crveno-beli će u dvorani Pionir od 20 sati i 30 minuta dočekati ekipu Zadra. Dalmatinci se nalaze u odličnoj formi s obzirom da su u poslednjih sedam utakmica zabeležili čak šest pobeda pa se u beogradskom hramu košarke očekuje veoma zanimljiv meč. Izabranici trenera Dejana Radonjića žele da nastave pobednički niz u ABA ligi, a za to će im u ovako paklenom ritmu utakmica koji se nastavlja svakako biti neophodna podrška navijača.
Ulaznice za meč sa Zadrom biće u prodaji od nedelje na poslovnicama Eventima, a na dan utakmice karte će se prodavati i na biletarnici Pionira od 17 sati pa sve do početka meča.
Cene ulaznica su nepromenjene, za tribine koštaju 300, a za parter 500 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 700, a za ložu 900 dinara. Karte za počasna mesta, tik uz teren (court seat) koštaju 5000 dinara.
Pozivamo navijače da u što većem broju dođu u beogradski hram košarke jer će velika podrška sa tribina sigurno biti dodatni motiv da košarkaši Crvene zvezde pruže još jednu dobru partiju. Takođe, posebno naglašavamo da kupovina ulaznice predstavlja najdirektniju moguću finansijsku pomoć klubu u nameri da u nastavku sezone beleži još bolje rezultate.
Povezana vest:  Beograd domaćin najboljim svetskim basketašima!