Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši pravili mnogo grešaka na početku današnje utakmice sa FMP-om, ali da su se poboljšavali kako je utakmica odmicala i zasluženo pobedili.

„Pravili smo mnogo grešaka na početku, poremetili su nas svojom čvrstinom, željom, trudom i energijom. Kako je vreme odmicalo, naše konture su bile vidljivije, postepeno smo povećavali razliku i pobedili“, rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u Železniku.

Zvezda je ostvarila i treću pobedu u Super ligi, pošto je ubedljivo sa 91:64 pobedila FMP.

Povezana vest:  NBA VESTI, Rezultati utakmica NBA lige

„FMP je odlično počeo Super ligu i ostvario dve velike pobede. Bili su motivisani, uostalom kao i svi protiv nas“, kazao je Radonjić

Košarkaš crveno-belih Marko Simonović je rekao da je njegova ekipa dobro igrala i zasluženo pobedila.

„Igrali smo dobro, kao i oni pogotovo u prvom poluvremenu. Znali smo da nas čeka teška utakmica protiv jake ekipe. Jako smo ušli, u drugom poluvremenu ih skroz slomili i jakom odbranom zasluženo pobedili“, rekao je Simonović.

Povezana vest:  BETA i crno-beli: Mi zajedno možemo sve

Trener FMP-a Dušan Alimpijević bio je ljut na pojedine svoje igrače posle poraza.

„Sportski je nadati se protiv svakoga, pa i Zvezde, ali niko normalan ne ulazi u utakmicu sa očekivanjem da će pobediti Zvezdu. Moram da priznam da se nisam nadao da će pojedincima u mojoj ekipi nedostajati motiv da se bori i da ovo ne igleda tako ružno kako je izgledalo. Kasnije ćemo se pozabaviti tim stvarima“, kazao je Alimpijević.

Povezana vest:  Teodosić: Koristim svaki trenutak da pratim Zvezdu

Kapiten FMP-a Filip Čović rekao je da ga je sramota posle utakmice.

„Posle prvog poluvremena, kao da je druga ekipa izašla na parket, što se nikome ne sviđa. Malo me je sramota posle ove utakmice, iako je protivnik zasluženo trebalo da bude među osam u Evroligi. Nismo uradili ono što nam je bio cilj“, rekao je Čović.

Zvezda će u četvrtom kolu u utorak dočekati Mega Leks, dok će FMP dan kasnije gostovati Dinamiku.