Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković priključio se akciji Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ kako bi pomogao navijaču crno-belih Draganu Pajiću da sakupi novac za potrebnu operaciju, saopštila je danas ta organizacija.

Novica Veličković odlučio je da donira dres u kojem je odigrao utakmicu finala Kupa Radivoja Koraća i u kojem je predvodio Partizan do pobede protiv Crvene zvezde i pehara.

-Pobedu u finalu Kupa, kao i ovaj dres, posvećujemo Ganetu i njegovoj dugogodišnjoj borbi da sakupi sredstva za operaciju koja je neophodna. Pozivam sve da se uključe u akciju humanitarne organizacije ‘Zajedno za život’ i pomognu koliko mogu, jer je u pitanju čovek koji je stalno uz nas na tribinama, pravi ljubitelj sporta i ovo je način da mu se kao klub odužimo za sve – rekao je Veličković.

Povezana vest:  Vujačić napustio Laboral Kuću

Dres Novice Veličkovića sa utakmice finala Kupa Radivoja Koraća biće na internet aukciji naredna tri dana putem linka – https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/Dres-Novice-Velickovica-iz-FINALA-KUPA-RADIVOJA-KORAC/63885013

Sav prihod od prodaje dresa namenjen je za operaciju velikom simpatizeru crno-belih, Draganu Ganetu Pajiću. Dragan Pakić je rodjen sa teškim deformitetom lica i do sada je već imao 25 korektivnih operacija. Sada je potrebno sakupiti više od 10.000 evra za još jednu operaciju vilice, lica i zuba koje su mu neophodne.

Povezana vest:  Marjanović iz LA Klipersa trejdovan u Filadelfiju

Pre Novice Veličkovića, ovu akciju podržao je i kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić. Njegov dres je na prošlonedeljnoj internet aukciji prodat za 90.000 dinara.

Kako se dodaje u saopštenju organizacije „Zajedno za život“, svi koji su u mogućnosti takodje mogu poslati SMS sa brojem 454 na broj 3030 ili donirati sredstva za operaciju Dragana Pajića na sledeće brojeve računa:

Povezana vest:  NBA rezultati, utorak 9. februar

Dinarski: 115-0381642435922-77

Devizni: RS35115033816424359227