Srpski košarkaš Nemanja Nedović poručio je da je razočaran što je otpao sa spiska reprezentativaca Srbije za Svetsko prvenstvo u Kini, ali i priznao da nije iznenađen.

Selektor orlova Aleksandar Ðorđević je Nedovića, zajedno sa Nikolom Kalinićem iz Fenerbahčea, izostavio sa skraćenog spiska od 18 imena.

„Razočaran sam, ali ne iznenađen. Mnogo sam se puta do sada susretao sa nepravdom i uvek sam iz svega izlazio jači i pametniji, tako će biti i ovoga puta. Krivo mi je, pre svega, što sam za spisak saznao na Tviteru, ali šta je tu je“, napisao je Nedović na Instagramu.

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Rezultati utakmica 17. kola i tabela Jadranske lige

On je dodao da će biti „navijač broj jedan reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini, kao i na svakom predstojećem takmičenju“.

„Motivacija da nastavim da radim i napredujem nikada nije bila veća. Napred Srbija. P.S. Nedostajaćete mi da vas derem sve u FIFA“, zaključio je Nedović, osvajač srebrne medalje sa Srbijom na Olimpijskim igrama u Riju.

Povezana vest:  Partizan pozvao bivše igrače i navijače da pomognu

Srbija će na Mundobasketu, koje se održava od 31. avgusta do 15. septembra, igrati u D grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom.