dejan radonjic teren

Dejan Radonjić zadovoljan pobedom

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan pobedom njegovog tima nad Cedevitom u sedmom kolu Jadranske lige, pošto je kazao da jako poštuje rivala. 
-Jako sam zadovoljan što smo pobedili kvalitetnu ekipu koju poštujemo i koja će se do kraja boriti za sam vrh – rekao je Radonjić novinarima u Beogradu. 
Zvezda je u duelu sa direktnim rivalom slavila 73:59, tako da oba tima sada imaju učinak od pet pobeda i dva poraza i nalaze se na deobi prvog mesta, bar do sutra. 
-Početak utakmice nije bio kakav bi trebalo da bude na domaćem terenu, ali smo već šest-sedam dana na putu i van treninga. U Sali smo bili samo koliko smo mogli. Imali smo u prvom poluvremenu problema…ali smo rešili u drugom i slavili. Sada ćemo imati vise vremena za pripreme – rekao je Radonjić.
Trener Cedevite Jasmin Reperša rekao je da je rival zasluženo slavio. 
-Mi smo u prvom poluvremenu bili u igri iako smo katastrofalno šutirali za tri poena. Košarkaši Zvezde su u drugom poluvremenu pojačali agresivnost i napravili su nam veliki problem. To je primer kako se igra odbrana u Evroligi i mi moramo da umemo da odgovorimo na to – rekao je Repeša. 

Povezana vest:  Real Madrid drugi finalista završnog turnira Evrolige