IO_Beograda_sednicaOdržan IO Sportskog saveza Beograda, predstavljen novi znak SSB

 

Održana je četvrta sednica Izvršnog odbora Sportskog saveza Beograda. Predsednik SSB Nebojša Ilić vodio je sednicu, na kojoj je doneto puno važnih odluka. Sala ’’Stari Dif’’ je ugostila 17 članova Izvršnog odbora, a specijalni gosti bili su Nemanja Radović, pomoćnik gradskog sekretara za sport i omladinu, Vesna Zirić, načelnica sekretarijata za sport i mr. Gordana Todorić, samostalni stručni saradnik zadužena za programe.

Povezana vest:  Trofej Beograda u bejzbolu za vikend na Adi Ciganliji

– Prisustvo gotovo svih članova IO, potvrđuje da ozbiljno radimo. Usvojen je Predlog odluke o promeni vizuelnog identiteta Sportskog saveza Beograda. U saradnji sa Visokom školom likovnih i primenjenih umetnosti strukovnih studija, realizovan je konkurs. Komisija je izabrala 3 najbolja rada, od kojih je prvo mesto osvojio rad Miloša Stankovića. Posebno naglašavamo angažman profesora Radomira Levajca, na ovom projektu – istakao je generalni sekretar SSB, Zoran Jovanović.

Povezana vest:  STRELIČARSTVO, Osmi po redu "Trofej Beograda" u nedelju

Logo_SSABOd ostalih odluka, IO je usvojio Pravilnik o kriterijumima za kategorizaciju sportskih grana; Pravilnik o organizaciji takmičenja „Trofej Beograda“; Pravilnik o kriterijumima za kategorizaciju Sportskih društava; Pravilnik o kriterijumima za kategorizaciju sportskih klubova sa sedištem na teritoriji grada Beograda, koji ostvaruju izuzetne sportske rezultate u olimpijskim i paraolimpijskim sportovima.

IO je usvojio i Predlog plana i programa granskih spotskih saveza za 2011. Usvojena je i informacija o inicijativi za smanjenje dela troškova korišćenja i održavanja prostora, članicama Sportskog saveza Beograda koje koriste prostor Gradskog centra za fizičku kulturu. Usvojen je i Ugovor o poslovnoj saradnji sa preduzećem „STUDIO B“.

Povezana vest:  KUGLANJE, Odložen drugi krug pojedinačnih Šampionata Srbije