Casillero_del_Diablo_vinoPREDSTAVLJENO ĐAVOLJE VINO

Casillero del Diablo

 

U klubu Dobrila promovisano je najnagrađivanije vino u svojoj kategoriji- Casillero del Diablo. Svim ljubiteljima čileanskih vina otkrivena je čuvena legenda o Casillero del Diablo vinima i predstavljen njihov dugo skrivani ukus.

U tajanstvenoj atmosferi poznatog prestoničkog kluba, dekorisanog vatrenim buktinjama, uživali su ljubitelji ’’djavoljeg napitka’’ medju kojima su bile i mnoge ličnosti iz javnog života poput Ivana Zeljkovića, Miloša Vlalukina, Ivana Bekjareva, Slavka Beleslina, Tijane Todorović, Maje Uzelac, Đoke Kortine, Lazara Sakana i mnogi drugi.

Povezana vest:  Sara Jovanović oduševila nastupom u Naxi Oazi u Delta Cityju (FOTO)

Tokom večeri, glumci su na zanimljiv način dramatizovali legendu – jedan od njih pokušao je da ukrade vino iz sanduka, ali je buktinja plamena u tom trenutku sprečila njegovu zlu nameru!

Mističnoj atmosferi na promociji ovog poznatog vina doprinela je i muzika koju je izvodio čuveni gudački kvartet Studio Alektik. Četiri elegantne dame oduševile su sve prisutne goste svojom interpretacijom „djavoljih sonata“.

Nekada davno, ova vina bila su magično privlačna strancima, koji nisu mogli da ih poseduju pa su ih krali. Legenda stara čitav vek kaže da kada je Don Melchor, osnivač Concha y Toro vinarije, otkrio da najfinija kolekcija vina nestaje iz njegovog podruma, pa je, sa ciljem da otera lopove i sačuva svoja omiljena vina, razglasio da u podrumu živi đavo! Od tog dana, ova vina su poznata kao Casillero del Diablo, odnosno đavolji podrum.

Povezana vest:  ŠMINKA NYX PROFESSIONAL MAKEUP OD SADA U LILLY DROGERIJAMA

Vinarija Concha y Toro je drugi najmoćniji brend vina na svetu u konkurenciji 100 najvećih i najprestižnijih vinarija. Svako vino Casillero del Diablo je rezultat pažljivo biranih grozdova, koji rastu u Limari dolini na severu pa sve do Maule doline na jugu. Ovaj region u Čileu poznat je kao jedan od najnagrađivanijih za pravljenje vina.

Povezana vest:  PAL ZILERI REVIJA 2011, Glamur u Ekspo centru (FOTO)

Casillero del Diablo je najbolje i najpoznatije čileansko vino u svojoj kategoriji. U svojoj jedinstvenoj, svima poznatoj boci, prodaje se u više od 100 zemalja širom sveta.