Deca iz Drinka Pavlovic sa Milosem Milovanovicem i slikarkom Mirjanom Pesev SenicomProdajom dečjih Doncafe šoljica prikupljeno milion dinara za Dom Drinka Pavlović

 

Deca iz Doma Drinka Pavlović dobila su novo postrojenje za sušenje veša i nameštaj, zahvaljujući učešću u humanitarnom projektu „Doncafe i deca boje vaš pogled na svet“. Štićenici doma su, u okviru projekta, učestvovali na likovnim radionicama na kojima su oslikavali svoje omiljene motive koji su se našli na unikatnoj seriji od 2000 Doncafe šoljica. Kompanija Strauss Adriatic otkupila je deo šoljica, inicirala prodaju paketa svojim poslovnim partnerima i prikupila sumu od preko milion dinara.

Povezana vest:  Herbal Essences House of Fun dočekao svoje šarmantne stanarke

 

-Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo pokretanjem ove humanitarne akcije doprineli razvoju kreativnosti mališana i pokazali im da se trud višestruko nagrađuje. Štićenicima doma su pomogli naši brojni poslovni partneri i ova akcija je pravi primer partnerstva usmerenog ka dobrobiti dece kojoj je pomoć neophodna. Zahvaljujemo se kompanijama koje su podržale projekat i doprinele lepšem odrastanju dece bez roditeljskog staranja – izjavila je Olivera Jokić,  PR menadžer u kompaniji Strauss Adriatic.

Povezana vest:  Avalski toranj ponovo simbol grada Beograda

-Deca su bila veoma uzbuđena kada su dobila priliku da se kreativno izraze, ali njihova sreća bila je još veća kada su ugledala svoje radove na belim Doncafe šoljicama. Dobili su priliku da istaknu svoje kvalitete, a to je na prvom mestu dečja kreativnost. Štićenici doma će imati svest da su kroz kreativan rad nagrađeni i to je najvažnija poruka ove akcije – izjavila je Snežana Nikolić, rukovodilac Doma za decu bez roditeljskog staranja „Drinka Pavlović“.

Povezana vest:  Slatko Dr.Oetker druženje sa novinarima

 

Doncafe decje soljiceStrauss Adriatic tradicionalno pomaže Dom Drinka Pavlović brojnim donacijama i redovnim druženjima zaposlenih sa decom. Kompanija je prošle godine, u zajedničkoj akciji renoviranja Doma učestovala sa 25.000 evra, a sredstva od donacije iskorišćena su za krečenje enterijera i zamenu električnih instalacija u celom objektu. Osim toga, Strauss Adriatic je za decu obezbedio i dva kućna bioskopa, muzičke mini-linije, kompjutere i klima uređaje.