Modna revija Dejana Despotovića „Black“u Supermarketu

blackSUPERMARKET concept store predstavlja drugu komercijalnu liniju jednog od najperspektivnijih mladih kreatora beogradske modne scene Dejana Despotovića – Black by Dejan Despotović. 

Inspiracija ove podlinije su London i britanska ulicna moda pomesana sa mračnim elementima koji sve vreme prate rad ovog dizajnera. Ideja je da se beogradskoj publici prikaže nešto što će biti drugačije, alternativno, kvalitetne izrade sa prelepim detaljima, ali po pristupačnim cenama. Materijali koji su korišćeni u interesantnim kombinacijama su pamuk, vuna, plis, svila i poliamid, koji se pojavljuje u sportskom delu kolekcije.

Povezana vest:  Poznati DJ Armanda Van Heldena nastupio na prvoj Heineken StarMuse platformi pred više hiljada fanov

Kolekcija će biti prikazana na netipičan način, u okviru art instalacije – performansa, za koju ce biti upotrebljeni moderni materijali i tehnologije preuzete iz scenskih umetnosti.

Dejan Despotović rođen je 1986.godine. Njegove mračne, gotik kolekcije su brzo postale nezaobilazan deo čuvenog beogradskog fashion week-a, kao i Rimmel Fashion Selection-a, London fashion week-a…Godine 2007. dobija nagrade Black&White Award, za najboljeg mladog modnog kreatora na otvaranju beogradske nedelje mode, kao i Nokia Awards na takmičenju mladih kreatora na Fashion Seletion-u. 

Povezana vest:  Mala Oriflame Zlatokosa je Natalija Zagorac