Journey2_plakat 
Likovna radionica radionicu u knjižari Delfi povodom izlaska filma “Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo”!

 

Izdavačka kuća Laguna i distributerska kuća Tuck organizuju likovnu radionicu u knjižari Delfi u petak, 03.februara od 12h povodom izlaska filma“Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo”!
Deca iz osnovne škole “Mihailo Petrović Alas“ biće u prilici da uđu u magični svet tajanstvenog ostrva i da svoje impresije prenesu na papir. Distributerska kuća Tuck nagradiće sve učesnike likovne radionice i njihove školske drugare specijalnom  projekcijom  filma “Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo” u bioskopu Tuckwood.
“Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo” je nastavak svetskog box office hita iz 2008. godine “Put u središte Zemljе”, inspirisanog romanima legendarnog Žila Verna.  Film “Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo” je režirao Bred Pejton, dok glavne uloge tumače Dvejn Džonson, Majkl Kejn, Džoš Hačerson, Luis Guzman i Vanesa Hadžens.
Novo putovanje počinje kada mladi avanturista Šon (Džoš Hačerson) primi šifrovani poziv u pomoć sa tajanstvenog ostrva na mestu gde nikakvo ostrvo ne bi trebalo da postoji. Tu nailazimo na mnoštvo čudnih vrsta, zlatnih planina, smrtonosnih vulkana, i više od jedne zapanjujuće tajne. Ne mogavši da ga spreči u odlasku tamo, Šonov novi očuh (Dvejn Džonson) se pridružuje pohodu. Zajedno sa pilotom helikoptera (Luis Guzman) i njegovom prelepom i odlučnom ćerkom (Vanesa Hadžens), oni kreću u potragu za ostrvom kako bi izbavili jedinog stanovnika i pobegli pre nego što ga seizmički udari potope i zauvek sahrane njegova blaga.
Film “Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo” će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći od 09.februara.

 

Povezana vest:  Glumica Blejk Lajvli najpoželjnija žena sveta