Ovo su razlozi zbog kojih je Huawei nova 9 idealan telefon za vas

 

Današnji tempo života je ekstremno brz i dinamičan. Aktivni smo 24h i potrebni su nam uređaji koji mogu da isprate naše potrebe. Svakodnevno doživljavamo lepe trenutke koje, prirodno, želimo da zabeležimo kako bismo ih što duže pamtili. Međutim, uvek je prisutna strepnja da fotografija neće biti kvalitetna, zbog lošeg osvetljenja ili noćnog pejzaža. Huawei nova 9 sa šik dizajnom i kamerom premium kvaliteta zadovoljiće našu potrebu da uhvatimo najbolje i najuzbudljivije trenutke našeg užurbanog života. Sada možemo kreirati visokokvalitetne fotografije i video zapise, a da ne budemo sputani tehničkim ograničenjima naših uređaja.

Reputaciju lidera kada je reč o kvalitetu fotografija koje prave pametni telefoni, Huawei opravdava najnovijim modelom Huawei nova 9. AI Quad uređaj kamera kod Huawei nova 9 telefona opremljen je novim sistemom Ultra Vision kamera i to: glavnom od 50 MP i prednjom, tzv. selfi kamerom od 32 MP. Moćna tehnologija kao što su RYYB filter za boju i XD Fusion Engine poboljšavaju kvalitet slika i omogućuju da se zadrži svaki detalj. Kamere Huawei nova 9 telefona, uz bogat paket različitih režima snimanja, nude vrhunsko iskustvo fotografisanja i snimanja video zapisa, kao i njihovog uređivanja.

  1. Snimite zapanjujuće fotografije sa Ultra Vision kamerom od 50 MP, čak i noću

Huawei nova 9 dolazi sa sistemom Ultra Vision kamera na zadnjoj strani telefona. Sistem kamera uključuje glavnu RYYB kameru od 50 MP sa senzorom od 1/1,56 inča – najvećim do sada na bilo kom pametnom telefonu Huawei nova serije – zatim ultraširokougaonu kameru od 8 MP, kameru za dubinu i makro kameru od 4 cm. Moćan hardver radi sa softverom vodeće klase, kako bi korisnicima omogućio da snime sadržaj visokog kvaliteta, bilo da je reč o fotografijama obrisa grada noću, portretima sa “kremastim” bokeh efektom ili zadivljujućim makro slikama.

Povezana vest:  LG u Srbiju donosi štedljive veš mašine sa 6 Motion Direct Drive tehnologijom

Zahvaljujući jedinstvenom Huawei RYYB filterskom nizu (CFA), koji je ekskluzivno namenjen za vodeće Huawei pametne telefone, senzor sada može da uhvati 40% više svetlosti u odnosu na kamere sa RGGB CFA senzorima koje koriste drugi pametni telefoni. Zahvaljujući tehničkim mogućnostima za dodatno osvetljenje, Huawei nova 9 proizvodi idealno osvetljene slike čak i u uslovima slabog osvetljenja, poboljšavajući dodatno na taj način svestranost svojih kamera.

                                                                                                         Noćna fotografija snimljena Huawei nova 9 telefonom

  1. Pravite selfije kao profesionalac

Prednja kamera od 32 MP na Huawei nova 9 modelu opremljena je velikim senzorom od 1/2,8 inča sa visokom snagom rezolucije i mogućnostima detekcije svetlosti. Na taj način je postignuto da obe kamere, i prednja i zadnja, snimaju fotografije i video zapise visokog kvaliteta. Uz revolucionarnu Huawei XD Fusion Engine tehnologiju vrhunskog kvaliteta, od sada svaka fotografija i video, snimljeni na Huawei nova 9, zadržavaju svoje izuzetne detalje.

Povezana vest:  CANON PREDSTAVIO NOVI MULTIFUNKCIJSKI ŠTAMPAČ

Huawei nova 9 takođe nudi i mnogobrojne efekte za ulepšavanje selfija koji reprodukuju detalje lica, kako bi tonove i teksturu kože učinili autentičnijim i prirodnijim u odnosu na složene pozadine i njihove izvore svetlosti.

Pored toga, jedinstveni Huawei-jevi algoritmi za Super Night Selfie koriste veštačku inteligenciju za povećenje osvetljenosti tamnih tačaka i smanjenje digitalnog šuma na fotografijama.

  1. Sedite na rediteljsku stolicu

Bilo da snimate koncert, prijatelje na rođendanskoj zabavi ili panoramu grada koji posećujete na odmoru, uvek morate obraćati pažnju na dve stvari – šta je ispred a šta iza objektiva kamere. Sa kontinuiranim prednjim/zadnjim snimanjem možete da snimite obe strane u jednom video snimku, bez potrebe za naknadnim uređivanjem, a sa video zapisom za dvostruki prikaz možete čak i da reprodukujete obe perspektive odjednom.

I prednja i zadnja kamera na Huawei nova 9 telefonu podržavaju 4K video snimanje sa 30 kadrova u sekundi, a takođe podržavaju i AIS tehnologiju za stabilizaciju videa. Visoka definicija i brzina kadrova omogućuju primamljive detalje i glatke pokrete za vrhunski video doživljaj. A ako želite da postignete i dodatni stilski efekat, postoji ugrađena podrška za usporeno snimanje, kao i podrška za snimanje video zapisa u vremenskom intervalu.

  1. Lako uređivanje video zapisa

Huawei nova 9 dolazi i sa opcijama za Video Search, One-Click Video Creation i Petal Clip, kako bi obezbedio jednostavan način za uređivanje video zapisa koje ste upravo snimili.

Takođe, Huawei nova 9 podržava i semantičku pretragu koja vam omogućava da pretražujete fotografije ili video zapise u galeriji jednostavnim unosom ključnih reči. Tako prilikom pretrage slika ili snimaka za uređivanje i deljenje na mreži, dovoljno je da samo unesete ključne reči koje opisuju sadržaj i Huawei nova 9 će generisati listu sadržaja koji odgovara vašem opisu.

Povezana vest:  U Crnoj Gori i četvrti operater mobilne telefonije

Kreiranje videa jednim klikom je korisna funkcija za uređivanje video zapisa u vašoj galeriji. Jednostavno pronađete video koji želite da uredite, a odatle možete da izaberete filtere, pozadinsku muziku i druge elemente. Kreiranje videa jednim klikom na Huawei nova 9 vam omogućava da, bez komplikovanog uređivanja, delite svoje omiljene video snimke sa drugima u tren oka. Takođe, možete odabrati aplikaciju Petal Clip, koja pruža razne šablone za uređivanje priča, različitih video tema i Huawei implementirane muzike.

Štaviše, prilikom preuzimanja aplikacije preko AppGallery, obradovaće vas veliki broj vrhunskih i intuitivnih, pritom i poboljšanih funkcija. Aplikacije kao što su PicsArt Photo Editor su opremljene najnovijim HMS Core 6.0 poboljšanim kompletom kamera za podršku fotografskim mogućnostima koje pokreće veštačka inteligencija, poput HDR senzora, bokeh efekta, stabilizacije videa, AI režima filma i još mnogo toga. Kroz video funkciju u aplikaciji, konačno možete snimiti vaš savršeni snimak.

Najbolji i najupečatljiviji trenuci ponekad dođu u najmanje očekivanim okolnostima. Zato, budite spremni da ih uvek uhvatite i ne dozvolite da tehnička ograničenost vašeg uređaja ograniči vašu kreativnost. Zahvaljujući Huawei nova 9 možete ostati dinamični i živeti život punim plućima.

Za više detalja, posetite web stranicu kompanije Huawei.