Kompanija Kaspersky predstaviće na sajmu MWC u Barseloni (Mobile World Congress) od 27. februara do 2. marta kompletan portfolio vodećih i široko testiranih rešenja za sajber bezbednost koja su odgovor na rastuće potrebe preduzeća i potrošača.

Kako svet postaje sve umreženiji, Kaspersky se zalaže za bezbednu budućnost u kojoj novi, sofisticirani i inovativni internet obogaćuje naše živote, bez dodatnih izazova. U skladu sa MWC konceptom „sve je digitalno“ (digital everything), Kaspersky nudi svoju viziju Kaspersky Ciber Immunity® koja predstavlja najbolju praksu razvoja sistema po principu secure-by-design.

Godinama prisutan na MWC, jednom od najvećih i najuticajnijih događaja u tehnološkoj industriji, Kaspersky će ovog puta predstaviti svoj sajberbezbednosni ekosistem, koji ispunjava promenljive potrebe u domenu IT bezbednosti za svaku organizaciju, bilo da se radi o malim i srednjim preduzećima ili velikim kompanijama.

Povezana vest:  Ko je najbolji Valorant igrač saznaćemo na LG ULTRAGEART FACE-OFF TURNIRU

Kaspersky portfolio objedinjuje proverena i pouzdana rešenja, od osnovnog Kaspersky Security Foundations do naprednijeg Kaspersky Optimum Security i vrhunskog Kaspersky Ekpert Security rešenja. Kompletna ponuda omogućava preduzećima da se fokusiraju na svoje glavne ciljeve i budu obavešteni i sigurni u zaštitu svih procesa i elemenata u svojoj IT infrastrukturi. U Kaspersky Cyber Immunity demo zoni mogu se pogledati prototipovi proizvoda baziranih na Kaspersky OS ekosistemu, koji nude zaštitu za remote radni prostor i IoT infrastrukturu, kao i za automobilsku industriju i pametne gradove.

Nova, drugačije osmišljena linija proizvoda nudi nekoliko programa na bazi pretplate – Kaspersky Standard, Kaspersky Plus i Kaspersky Premium – sa nivoom funkcionalnosti koji je dostupan u svim uslugama kompanije. Ostale samostalne aplikacije dostupne posetiocima MWC uključuju Kaspersky Safe Kids, Kaspersky Password Manager i Kaspersky VPN Secure Connection.

Povezana vest:  Canon predstavio dva nova multimedijlna projektora ultrakratkog dometa

Pored toga, na štandu kompanije Kaspersky predstavljena su inovativna rešenja i usluge koje pruža Kaspersky Consumer Business Alliances, a specifično su osmišljena za mobilne operatere, internet provajdere (ISP) i druge partnere iz domena telekomunikacija. U demo zoni, stručnjaci kompanije pokazaće kako Kaspersky rešenja mogu da pomognu telekomunikacionim i mobilnim operaterima da odgovore na izazove rastuće konektivnosti. Demonstriraće, između ostalog, Kaspersky Safe Web and Kaspersky Smart Home Security rešenja za zaštitu rutera i IoT uređaja.

Posetioci i učesnici MWC takođe su pozvani da se pridruže prezentacijama vodećih stručnjaka na štandu kompanije koji se nalazi u Hali 2, 2C31 kako bi se informisali o najnovijim uvidima i trendovima u svetu sajber bezbednosti.

  • Kako podstaći prihvatanje kriptovaluta kroz prizmu bezbednosti, utorak, 28. februar, 11:00 CET
  • Kaspersky sajber imunitet – sledeći korak u evoluciji sajber bezbednosti, utorak, 28. februar, 13:00 CET, sreda, 1. mart, 13:00 CET
  • Očuvati smirenost i nastaviti dalje: pretnje i izazovi sa kojima se susreću moderna preduzeća – i kako se s njima uhvatiti u koštac, utorak, 28. februar, 16:00 CET, sreda, 1. mart, 11:00 CET
Povezana vest:  Viber predstavlja novi brzi i zabavni interfejs

Da biste saznali više o štandu, proizvodima i prezentacijama, posetite sajt  kompanije Kaspersky.