laguna 9

Specijalni popust u knjižarama Delfi uz kreditne kartice Banca Intesa

Izdavačka kuća Laguna i Banca Intesa prošle godine započele su lepu saradnju i omogućile specijalne popuste čitaocima Laguninih naslova.

Kažu da svaka pročitana knjiga pojedinca obogati u onoj meri u kojoj to učini jedno putovanje. Kako bi čitaocima učinile Lagunine knjige dostupnijim, Banca Intesa i izdavačka kuća Laguna i ovoga puta pripremile su posebnu pogodnost prilikom kupovine sjajnih naslova u knjižarama Delfi.

Banca Intesa kreditnim karticama imate mogućnost kupovine na rate bez kamate i priliku da uživate u specijalnom popustu koji smo za vas, naše drage čitaoce, dodatno obezbedili u svim knjižarama Delfi.

Povezana vest:  Narodno pozorište potpisuje sporazum s Boljšoj teatrom

Plaćanjem Banca Intesa kreditnim karticama od 25. aprila do 31. decembra 2016. godine, kupac ostvaruje popust od 20% na knjige u izdanju Lagune.

Intesa Magnifica klijenti, korisnici kreditnih kartica, i zaposleni u Banca Intesi (sa odgovarajućom ID karticom) do kraja godine ostvaruju dodatni popust od 5% na postojećih 20%, dakle 25% popusta na sve Lagunine naslove.

Povezana vest:  Stefan Milenković i dr Nele Karajlić održali spektakularni koncert u Dubaiju

Navedeni popusti važiće i za plaćanje na rate, ali se ne mogu kombinovati sa drugim akcijama i popustima.

Pravo na popust može se ostvariti samo prilikom kupovine knjiga u knjižarama Delfi.

Nemate Banca Intesa kreditnu karticu? Podnesite zahtev odmah jer vam ona omogućuje korišćenje sjajnih popusta u knjižarama Delfi do kraja godine.

Banca Intesa je vodeća banka u Srbiji posmatrajući najznačajnije pokazatelje uspešnosti bankarskog poslovanja, takođe je i lider na domaćem tržištu u domenu poslovanja sa platnim karticama. Banca Intesa je izdala svaku četvrtu platnu karticu na srpskom tržištu a svim zainteresovanim građanima stavlja na raspolaganje proizvode tri globalno najpriznatije kartičarske organizacije – Visa, MasterCard i American Express, čiji je ujedno i eksluzivni izdavalac za našu zemlju. Pored toga, Banka je izdala prvu čip karticu u Srbiji, uvela tehnologiju beskontaktnog plaćanja na domaće tržište, kao i plaćanje putem mobilnog telefona zasnovano na HCE tehnologiji, trenutno najsavremenijoj u svetu.

Povezana vest:  Uspomene iz godina pobune - knjiga "Češka škola ne postoji" Gorana Markovića u knjižarama od 19. februara