Nova jesenja Vulkanova akcija: 3 knjige za 999 dinara Nova jesenja Vulkanova akcija traje od 8. do 14. novembra na sajtu vulkani.rs. U okviru akcije predstavljamo više od 50 hit naslova Vulkan izdavaštva. Čitaoci će biti u prilici da poruče tri knjige po neverovatnoj ceni od 999 dinara. Tokom trajanja akcije dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije. Spisak naslova na akciji možete pogledati klikom na link.

Sve informacije o akciji potražite na sajtu Vulkan izdavaštva, a mi vam predlažemo nekoliko hit naslova.

Uzbudljivi roman Dijablero meksičkog pisca Fransiska Hagenbeka „vozi“ nas kroz crno tržište egzorcizma, opasan i nemilosrdan svet. Prema crkvenim učenjima, okruženi smo demonima, a egzorcizam je ovih dana postao vrlo tražen obred. Nakon što je izgubio brata, kojeg je zaposeo demon, Elvis Infante je postao dijablero i zarađuje tako što lovi najrazličitije vrste natprirodnih bića. Po motivima ove knjige snimljena je serija u produkciji Netfliksa.

„Duhovito, misteriozno i dovoljno strašno.“ – Washington Post

Čovek koji nije bio ubica je knjiga za sve ljubitelje majstorske kombinacije trilera, krimi romana i skandinavske estetike. Mikael Jort i Hans Rosenfelt udružili su se 2010. godine da napišu serijal kriminalističkih romana koji se fokusiraju na jednog švedskog forenzičkog psihologa. Prvi u nizu romana o doživljajima Sebastijana Bergmana je vrlo brzo dospeo na listu najprodavanijih. Dosad je prodat u više od trideset pet zemalja, a po knjizi ovog autorskog dvojca snimljena je i popularna televizijska serija.

Povezana vest:  "Globosino Aleksandrija" na Sajmu knjiga

„Savršeno! Najbolji švedski krimić godine!“ – Die Welt

Ako volite intrigantne i raskošne istorijske priče, onda je Paša od kuhinje autora Sajgina Ersina pravi izbor za vas. Paša od kuhinje ima redak dar u Otomanskom carstvu, jer vlada aromama, ukusima i začinima, kojima utiče na srca, um i zdravlje ljudi koji okuse njegove đakonije. Dok putuje u razne gradove carstva, od Topkapi saraja do Aleksandrije, on od najboljih kuvara uči kulinarske veštine, ali i magiju začina i uticaj zvezda.

Paša od kuhinje hrani maštu čitalaca.“ – Booklist

U romanu Agata je ispripovedana naizgled obična životna priča o usamljenosti. Doktor Diran živi sam u kući iz detinjstva i nema ni porodicu ni prijatelje. Svakodnevno šeta do kancelarije, gde razgovara s pacijentima i sluša njihove probleme. Sve mu je to pomalo dosadilo, pa počinje da žvrlja karikature ptica umesto da hvata beleške. Dani protiču mirno, jer mu je ostalo još samo nekoliko meseci do penzije. Sve dok se jednog dana na vratima ne pojavi mlada Nemica Agata i ne zatraži da vidi doktora. Veoma je harizmatična i ostavlja snažan utisak na njega, i iako isprva nevoljno pristaje da je primi, ubrzo shvata da se iza nežne spoljašnosti krije snažna i fascinantna žena. Kroz terapiju s njom, doktor Diran će morati da se suoči sa strahom od intimnosti i zbližavanja, a njegov do tada usamljenički život dobiće sasvim novi tok.

Povezana vest:  Otkrijte skriveni svet u senkama Beograda – „Krotitelji vremena“ Miomira Petrovića

„Briljantan uvid u život psihologa.“ – Booklist

Ljubiteljima uzbudljivih zapleta s obaveznom dozom romanse preporučujemo roman Obala sećanja Nore Roberts, uzbudljivu priču o hrabrosti i ljubavi koja pobeđuje sve. Bilo je to jedno sasvim obično veče u tržnom centru u Mejnu. Tri tinejdžerke čekale su da počne film. Neki dečko je flertovao s prodavačicom naočara za sunce. Majke i deca uživali su u zajedničkoj kupovini, a menadžer radnje s video-igricama posvetio se mušterijama. Onda su se čuli pucnji. Prošlo je samo osam minuta pre nego što su napadači savladani. Ali onima koji su to preživljavali činilo se kao čitava večnost. U godinama koje su usledile, svako od njih pronašao je svoj način da izbriše sećanja na taj događaj i zaceli stare rane. Međutim, ubrzo će svi oni otkriti da još jedan zaverenik čeka u zasedi. Ovoga puta, možda neće imati gde da se sakriju.

Povezana vest:  Urušio se deo krova Neronove palate u Rimu

„Čaroban zaplet i likovi koje ćete obožavati!“ – Library Journal

Udobno se smestite, odaberite omiljene knjige i poručite ih putem sajta vulkani.rs.

* Akcija traje do 14. novembra i odnosi se na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.
** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 8. do 14. novembra, potrebno je da poručite tri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti.
*** U toku trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.