Neno Belan i njegov bend Fiumens zasviraće 11. marta u Mixer Hausu od 21.h, a ulaznice po pretprodajnoj ceni od samo 1.000 dinara od danas se mogu naći u Mixer Hausu, Felix Shopu i svim prodajnim mestima Gigstix-a.

Nekadašnji frontmen popularnog splitskog sastava „Đavoli“ koji je za kratko vreme postigao veliki uspeh na području bivše Jugoslavije i ostavio hitove kakvi su „Bambina“, „Stojin na kantunu“, „Pričaj mi o ljubavi“, „Dugo toplo ljeto“, Neno Belan uspešno je nastavio solo karijeru.

Povezana vest:  Humanitarna akcija festivala MAD in Belgrade i Fonda B92 - paket pelena za ulaz na festival do 18h

Održavajući kvalitetan stvaralački kontinuitet, on je devedesete godine prošlog veka obeležio pesmama koje su i danas nezaobilazne na radio stanicama poput ‘Rock galama“, „Vino noći“, „Sunčan dan“ i druge koje publika i dalje horski peva na svirkama.

I pored određene diskografske pauze, Belan je sa pratećim bendom Fiumens, poslednjih godina izuzetno aktivan i redovno drži koncerte širom regiona puneći sve prostore u kojima nastupa.

Povezana vest:  Pejdž: od Planta zavisi ponovo okupljanje Led Cepelina

Poznat po specifičnom izrazu, Neno Belan je ostao veran rock’n’roll zvuku ’50-ih i ’60-ih godina dvadesetog veka i njegova muzika je pod direktnim uticajem bendova kakvi su „The Beatles“ ili „The Beach Boys“ tako da beogradsku publiku očekuje zaista vanserijski koncert.

11. marta, od 21.h, Neno Belan & Fiumens obećavaju koncert za pamćenje u Mixer Hausu.

Povezana vest:  MTV TakeOver 30 Seconds to Mars, 3. jun, 20:30h, MTV!