cola_UNIQUA-1jpgZdravko Čolić snimio novi spot sa Bajagom, Pecom Popovićem i Duškom Kovačevićem

 

U interesantnom ambijentu splav – restorana „Stara Koliba“ na Ušću, Zdravko Čolić, jedan od najpopularnijih pevača svih vremena je snimio scene novog spota za pesmu „Poplava“ sa poslednjeg. Scene novog TV spota snimane su i u starom delu Beograda, na Kosančićevom vencu, ali i na  obalama Save i Dunava.

Povezana vest:  Massimo Savić na Tašmajdanu 18. septembra

U spotu koji je snimljen pod pokroviteljstvom UNIQA osiguranja se pojavljuju i druge legendarne ličnosti – Bajaga, Peca Popović i Duško Kovačević.

Pesma „Poplava“, je sama po sebi posebna, jer su neke od najpriznatijih ličnosti sa ovih prostora učestvovale u njenom stvaranju. Muziku i aranžman je radio Bajaga, dok je tekst pesme, kao i scenario spota radio Duško Kovačević. Svako od njih je udahnuo svoj stil ovoj ljubavnoj pesmi, koju je Zdravko na svoj prepoznatljiv način otpevao.

Povezana vest:  Bob Dilan od avgusta na severnoameričkoj turneji

 

UNIQA je i formalno započela poslovanje u Srbiji 7. novembra 2006. godine. Saradnja ove kompanije sa legendarnim Zdravkom Čolićem je počela 2007.godine, kada je UNIQA bila generalni sponzor njegovog koncerta na Marakani. Uspešnost ove saradnje dokazuje i to što je Zdravko još uvek na vrhu popularnosti, a UNIQA i dalje podržava njegov rad.

 

Povezana vest:  Feministička borba Barselone kroz objektiv Pilar Ajmerik