ANAHI_TOUR_decembarU prodaji dodatne VIP ulaznice za Anai

 

Zbog velikog interesovanja fanova tinejdž zvezde Anai, menadžment ove pevačice odobrio je dodatne VIP ulaznice sa kojima se dobija mogućnost upoznavanja za Anai. Prva količina VIP ulaznica prodata je za manje od 20 minuta.

Upravo zahvaljujući fanovima, Anai je brzo postala muzički fenomen i najpopularnija pevačica u svojoj zemlji ali i van njenih okvira. Kao bivša članica latino benda RBD, Anai je poznata i po čestom komuniciranju sa medijima kao i preko socijalnih mreža kao što je Twitter gde je postala najpraćenija latino umetnica i dobila “titulu” meksičke kraljice tvitera nakon što je dostigla milion pratioca a taj broj raste svakog minuta.

Povezana vest:  Pet Šop Bojz u julu u britanskim arenama

Popularnost Anai donela je uloga Mije Koluči u seriji REBELDE koja je prerasla u najveći fenomen na sceni Latinske Amerike. U Beogradskoj areni RBD su nastupili čak dva puta tokom 2008. godine: 07. septembra pred rasprodatom halom i 18. decembra na svojoj oproštajnoj turneji. Euforija koja je vladala tih dana u Beogradu povodom koncerta RBD-a bila je nezapamćena na našim prostorima. Više hiljada tinejdžera kružilo je po ceo dan oko Arene u nadi da će sresti svoje miljenike.

Povezana vest:  Željko Joksimović komponovao novu hit baladu

Anai je posetila 23 zemlje, 116 gradova, prodavši preko 17 miliona albuma, 10 miliona digitalnih zapisa pesama, 2 miliona koncertnih ulaznica, 20 miliona brendiranih suvenira, 5 miliona Barbi lutaka sa likom Anai i 4 miliona DVD izdanja!  Nastupila je u Los Anđelesu pred 63 000 ljudi, kao i na prepunom stadionu Marakana u Brazilu, na rimskom Nacionalnom stadionu, na stadionu Vinsente Kalderon u Španiji i mnogim drugim prostorima.

U okviru nove solističke turneje na kojoj promoviše re-izdanje svog prvog solističkog albuma “Mi Delirio Deluxe Edition” nastupiće u Meksiku, Španiji, Argentini, Ekvadoru, Hrvatskoj, Rumuniji, Poljskoj i naravno Srbiji. Na albumu se nalaze i četiri nove pesme koje će Anai izvesti na koncertu u Beogradskoj areni, 20. decembra.

Povezana vest:  Marčelo i Napeti Quintet po prvi put na Šabačkom letnjem festivalu!

Zbog mlađe publike koja sa nestrpljenjem očekuje gostovanje ove latino zvezde, u prodaji će se naći specijalne kategorije ulaznica:

1000 din roditelji u pratnji

2000 din regularna ulaznica za parter i tribine

4000 din Fan pit

 

Kao i specijalne VIP ulaznice koje pružaju mogućnost za upoznavanje sa Anai, fotografisanje i uzimanje autograma po ceni od 6.500 dinara

 

Najnoviji hit “Alergico” pogledaje OVDE!