mariah_carey_2009

Maraj Keri presrećna što njena pesma  “All I Want For Christmas Is You” nije zaboravljena

Slavna pevačica Maraj Keri je izjavila da je oduševljena i presrećna što je pesma “All I Want For Christmas Is You”, još uvek popularna, čak 15 godina otkako je prvi put objavljena. Keri je ponovo otpevala pesmu sa mladom tinejdžerskom senzacijom Džastinom Biberom i ocenila je saradnju sa kao odličnu. Pevačica je sama napisala i tekst i muziku za pesmu davne 1994.godine.

Povezana vest:  Kesha na lečenju zbog poremećaja u ishrani

-Ja sam presrećna koliko je ova pesma popularna čak 15 godina nakon što sam je prvi put otpevala, to je veliki uspeh. Volim kad čujem da ljudima zvoni telefon sa All I Want For Christmas Is You – rekla je Maraj Keri, prenosi britanski Sun.

Samo u Velikoj Britaniji otako je prvi put objavljena pesma je bila 50 nedelja u prvih 40 najslušanijih pesama. Maraja je odlučila da udruži snage i otpeva sa Džastinom Biberom pesmu i doda joj mladalački duh. Na YouTube, spot za pesmu pregledan je 35 miliona puta a duet sa Džastinom 12 miliona puta. Pesmu je prepevao i Majkl Buble, a obe verzije su postali hitovi na interenetu.

Povezana vest:  Novi singl Psihomodo popa - ''DONNA''

-Ja obožavam Božić, to je moj omiljeni praznik i tada puno kuvam za sve moje goste. Takođe volim i Thanksgiving, ali mi je Božić posebno drag i počnem da ga planiram još u junu – rekla je slavna pevačica.