CRNI_LOGO

MTV BAND 2012 POWERED BY RAY BAN VIŠE OD 240 IZVOĐAČA U PRILICI ŽIVOTA!
 
Nekoliko dana uoči kraja roka za prijavljivanje na konkurs MTV Band 2012 powered by Ray Ban, s ponosom možemo da istaknemo da se više od 240 izvođača prijavilo iz šest država. Ovakav odaziv čini MTV-jev konkurs najuspešnijim međunarodnim takmičenjem bendova održanim u regiji, poslednjih dvadesetak godina.
Krajnji rok za prijavljivanje je 1. april, a sve što izvođači treba da urade jeste da na MTV e-mail adresu [email protected] pošalju samo link ka SoundCloud stranici grupe i ime osobe za kontakt. Na toj stranici treba da se nađe pesma tog izvođača ili benda (pri čemu broj pesama nije ograničen), fotografija i kratke informacije o grupi ili izvođaču. U preostalim danima očekuje se da će brojka prijavljenih bendova preći 260 prijava.
Glasanje za prijavljene izvođače traje do 15. aprila na adresi mtv.rs/mtvband2012 nakon čega će biti proglašen zvanični redosled pobednika.
Tri izvođača sa najvećim brojem glasova žirija i publike nastupiće u petak, 18. maja na koncertu u poznatom zagrebačkom klubu “Jabuka”. Pobednik večeri osvojiće i snimanje spota u produkciji MTV-ja!
MTV Band 2012 powered by Ray Ban pokazao je da regionalna muzička scena ima jako puno kvalitetnih muzičara pred kojima je svetla budućnost. Drago nam je, takođe, da su potencijal ovog takmičenja prepoznali i neki bendovi koji već imaju objavljena zvanična izdanja i priličan broj koncerata na svom kontu. Smisao zajedničke akcije Ray Bana i MTV-ja nije bio samo izabor pobednika, nego i da se opipa puls kulturne i subkulturne scene mnogih gradova naše regije, da se istaknu talentovani umetnici i da se predstave javnosti na brojnim festivalima, i na taj način im pomoći u izgradnji karijere.

 

Povezana vest:  Ejmi Vajnhaus planirala rad sa supergrupom