tony_2012

Ljubav, rađanje, agresija, starenje, svađe, smeh i suze- sve to donosi nam Tony Cetinski u ekranizaciji pesme „Opet si pobijedila“

Hit singl „Opet si pobijedila“, kojim Tony Cetinski najavljuje svoj novi studijski albu  u izdanju Aquarius recordsa, od sada možete i slušati i gledati. Tony i vredna ekipa proveli su nekoliko dana na snimanju u nekadašnjoj karlovačkoj lepotici, a danas devastiranom hotelu Korana, koji je poslužio kao idealna kulisa za ekranizaciju pesme „Opet si pobijedila“.

Povezana vest:  Željko Joksimović:Ovo je veliki uspeh - neću vise učestvovati

„Tony i žene“ najbolje opisuju atmosferu na setu, jer uz glavnog aktera priče Tonyja Cetinskog u spotu se pojavljuju i tri glavne glumice, predstavnice ženskog roda. Malena Lorena Detelj u spotu je Tonyjeva šestogodišnja kćer, Tamara Mičunović kćer nakon deset godina, a Tonyjevu suprugu i majku njegove kćeri odigrala je Natali Grospić.

Navikli smo na Tonyjeve izuzetne vokalne sposobnosti, a najnoviji spot predstavlja nam i Tonyja glumca. Njegova uloga agresivca i čoveka koji uništava sve što ima, u delu spota u potpunoj je suprotnosti s njegovom naravi i nije bilo nimalo lako postati sam sebi suprotnost.

Povezana vest:  Lista 10 najprodavanijih singlova u SAD

Za transformacije Tonyja Cetinskog zahvalni smo vizažistici Lidiji Lepen Petojević, njenim umećem Tony je prošao put od zaljubljenog muškarca preko agresivca izmučenog poročnim životom  i nazad te put do muškarca u zreloj životnoj dobi.

U lavirintu ljubavi, rađanja, agresije, starenja, svađa, smeha i suza, postoji samo jedan pobednik, a ko je pobednik priče „Opet si pobijedila“ zaključite sami.

Povezana vest:  Alicia Keys priprema spot za singl sa Drakeom

Priča i likovi u spotu su izmišljeni. Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je nenamerna i slučajna.

OVDE možete pogledati spot „Opet si pobijedila“ u režiji Bruna Grgurića.

Ekipa koja je radila na realizaciji spota:

Lorena Detelj – devojčica / kćerka

Tamara Mičunović – kćerka nakon 10 godina

Natali Grospić – supruga

Marko Grubnić -styling

Lidija Lepen Petojević – vizažist

Katarina Hren – frizura

režija – Bruno Grgurić

spot  – Heraklo produkcija