marija

EUROSONG 2012

Marija Šerifović: Treće mesto dobar plasman!

 

Na upravo završenoj finalnoj večeri za pesmu Evrovizije za 2012 godinu pobednik je, kako se i očekivalo, predstavnica Švedske Lorin sa pesmom Euforija. U Bakuu, Parizu istoka, glavnom gradu Azerbejdžana okupile su se skoro sve zemlje Starog kontinenta da bi se nadmetale u naj pesmi u ovoj godini.

Povezana vest:  Džesika Simpson se udaje do kraja godine

Ipak, pobednik je jedan, tačnije jedna – Lorin iz Švedske. Iako je Lorin imala manjih poteškoća na generalnoj probi ona je bila ubedljiva i zasluženo pobedila sa 372 poena dok su ruske Babuške upisale 259 a Željko Joksimović „samo“ 214 poena. Treće mesto za predstavnika Srbije, bilo je očekivano jer se Željko tako i kotirao na kladionicama, dva meseca unazad.

Povezana vest:  Bliži se velika BP žurka u Beogradskoj areni

Jedno je želja a jedno realnost a iz Bakua se oglasila i Marija Šerifović pobednica Eurosong iz 2007 kada je u Finskoj pobedila sa pesmom „Molitva“.

Marija Šerifović je bila kratka.

-Realno pored ovakve konkurencije treće mesto je dobar plasman. Posle pet godina ponovo smo u top pet – rekla je Šerifović ali i čestitala pobednici na pesmi.

Povezana vest:  Elvis Kostelo na mini turneji po Britaniji

Podsećanja radi Marija Šerifović se nalazi u Bakuu gde je u drugoj polufinalnoj večeri sa još par pobednika prethodnih Pesama Evrovizije pevala svoju pesmu a zajedno su otpevali pesmo grupe ABA Voterlou, jedan od najvećih evrovizijskih hitova.