TLC, vodeći lajfstajl kanal namenjen ženskoj publici u Srbiji, sa zadovoljstvom najavljuje da će, drugu godinu zaredom, podržati Kolektivno venčanje koje se održava u Beogradu. Kolektivno venčanje, kao jedan je od tradicionalnih kulturnih događaja u Beogradu koji slavi ljubav, jeste događaj koji okuplja brojne parove iz zemlje i inostranstva kako bi svi istovremeno, na jednom mestu, stupili u brak. Ove godine, 18. Kolektivno venčanje održaće se 22. maja ispred Skupštine grada Beograda.

TLC će, vođen željom da svojim gledaocima ispriča neverovatnu priču i izazove snažne reakcije, preko lokalne Facebook stranice ponuditi publici u Srbiji ekskluzivan uvid u priče tri para, prateći njihove pripreme za veliki dan venčanja, najemotivniji događaj u njihovim životima. Pratioci TLC Srbija Facebook stranice imaće jedinstvenu priliku da izbliza isprate emotivno putovanje budućih mladenaca.

Povezana vest:  Emisija „Ljubav na prvi pregled” na TLC kanalu

„Emocije su u osnovi svih vrednosti TLC kanala, pa nam zato nije bilo teško da donesemo odluku da po drugi put budemo sponzor događaja kao što je Kolektivno venčanje koji je pravi praznik ljubavi i sreće”, kaže Ivan Ivanov, marketing menadžer kompanije Discovery Networks za Južnu i Istočnu Evropu, dodavši: „Kolektivno venčanje se održava u vreme jednog značajnog trenutka za TLC kanal – pokretanja sveobuhvatne brend kampanje za naš vodeći kanal namenjen ženskoj publici.”

Povezana vest:  Eksperti: "Igra prestola" mogla bi da trijumfuje na Emijima

Definisan kao „OMG with heart” (OMG sa emocijama) TLC brend je nedavno osvežen kreativnijim rešenjima koja uključuju emotikone, video zapise, vizuelni i digitalni sadržaj koji treba da simbolizuje radost, hrabrost i pozitivnost kao neke od osnovnovnih vrednosti za koje se TLC zalaže.

U samom srcu popularne kulture, emotikoni se univerzalno koriste da prikažu emocije i iskustva. TLC će iskoristiti moć emotikona – koji su karakteristični za društvene medije – kako bi angažovali publiku na ekranima i van njih. Sopstvena kolekcija emotikona TLC kanalu će više nego ikada pre pomoći da oslika raznovrsnost sadržaja koje nudi i predstavi priče ljudi iz realnog života.

Povezana vest:  Pomirenje Pinka i Granda

Kao i prošlih godina, Kolektivno venčaje biće organizovano pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda i autora događaja, Tivi Melčeva. Očekuje se oko 200 parova koji će na jedinstven i svečan način izgovoriti sudbonosno „Da” ovog vikenda u Beogradu.