10.11.09FARMA 3. SEZONA

Cobe napustio Farmu

 

Farmeri su pričali kako bi bilo lepo kada bi bilo dozvoljeno i onima koji su u izolaciji da prisustvuju današnjoj proslavi.

Bane smatra da će Cobe napustiti Farmu, jer je to više puta tražio, a i ne želi da uči.

U dvorištu su sedeli Natalija, Baki i Jovana. Pričali su kako su stvari počele polako da se otkrivaju. Baki smatra da je on ostao isti kakav je i napolju.

Marijan, Jovana i Bane su bili u kuhinji. Marijan je komentarisao Vendi i rekao je da je sama sebe dovela u situaciju da nema sa kim da popije kafu.

Zlata i Jovana su imitirale kako su ona i Ekrem igrali na predstavi. Svi su se smejali Jovaninoj odličnoj imitaciji.

Krsna je slava Marijanu, Nataliji, Stefanu i Katarini, i svi su u isto vreme bili i srećni i tužni. Tužni su što nisu sa svojima, a srećni jer se lepo provode.

U dnevnoj sobi su sedeli Natalija, Marijan, Eva, Peja, Baki i Boki i pričali o današnjoj slavi. Eva i Marijan misle da bi bilo lepo kada bi bilo dozvoljeno da i farmeri u izolaciji prisustvuju današnjoj proslavi.

Povezana vest:  DVOR 2011, Prvi finalista koji je napustio Dvor je Mika Kostić

Jelena, Katarina, Bane i Stefan su sedeli na gornjem tremu. Bane smatra da će Cobe napustiti Farmu, jer je to više puta tražio, a i ne želi da uči. Došao je Marijan i pričali su kako su ih jutros iznenadili pitanjima. Počeli su priču o vezama. Jelenu je zanimalo da li je Bane nekada u vezi išao dotle da mu devojka pere, sprema… On je odgovorio da nikada nije došao dotle, iako je imao duge veze. Nikada nije čak ni živeo sa devojkom. Jelena je rekla da je ona sve to prošla tokom poslednjih nekoliko meseci sa svojim dečkom. Smatra da, kada je osećaj da ti je sa nekim lepo kao prvog dana, prava stvar. Jelena se čudila da Bane do sada nije imao tako ozbiljnu vezu.

U dvorištu su sedeli Natalija, Baki i Jovana. Pričali su kako su stvari počele polako da se otkrivaju. Baki smatra da je on ostao isti kakav je i napolju. Došao je Ekrem i preneo Jovani da ju je Vendi zvala. Kada ga je čuo, Baki je prokomentarisao da bi i sam mogao da ode. Nataliji i dalje nije jasna Ekremova izjava ranije tog jutra, i pita se zašto je uopšte dolazio ovamo, ako mu ova zemlja ne odgovara. Otišli su da šetaju, i Jovana im se pridružila. Baki je baš razočaran u Ekrema. Smatra da je dvoličan, jer je čas sa jednima, pa sa drugima, i da on uopšte nije glup kao što se predstavlja. Natalija je videla koliko je besan i ogorčen, i zamolila ga je da ode sam da prošeta, jer tu negativnost prenosi i na nju.

Povezana vest:  Nova epizoda rijaliti serije “Točak: Igre preživljavanja”

Jovana i Baki su šetali sami. Baki jedva čeka utorak zbog žurke. Jovana
se ne raduje toliko, jer je sve to za nju odavno izgubilo smisao. Smatra da se se
uvek desi neka rasprava, i plaši se šta će se desiti ako se Vendi vrati. Baki je rekao da, kada je Vendi u pitanju, ima kec u rukavu, jer toliko toga zna o njoj.

Marijan, Jovana i Bane su bili u kuhinji. Marijan je komentarisao Vendi i rekao je da je sama sebe dovela u situaciju da nema sa kim da popije kafu.

Povezana vest:  Premijera nove serije "Generacija +" 11. marta na HBO GO-u

Bane je u dnevnoj sobi pričao prisutnim farmerima kako će sledeće godine kod svih da ode na slavu. Aca smatra da od toga nema ništa, i da ih se neće ni setiti. Katarina se ipak nada da nju neće zaboraviti. Jovana je krišom rekla Zorani da je nosila kafu Vendi, u koju je prethodno Peja, znajući da je za nju, zajedno sa šećerom stavio i mrtvu mušicu. Zorana se nasmejala, a Jovana je prokomentarisala da je to uradio sa pravim zadovoljstvom.

Zlata i Jovana su imitirale kako su ona i Ekrem igrali na predstavi. Svi su se smejali Jovaninoj odličnoj imitaciji. Prepricavali su njegovo ponašanje, kao i odnos Bokija prema njemu tokom nastupa.

Sv.Arhanđel Mihailo je krsna slava Marijanu, Nataliji, Stefanu i Katarini, i svi su u isto vreme bili i srećni i tužni. Tužni su što nisu sa svojima, a srećni jer se lepo provode. Zapalili su sveće, i izlomili kolač. Atmosfera je bila svečarska, i svi su pevali, i veselili se, za razliku od prethodnih dana.