Kanal E! vraća na crveni tepih svoju čuvenu emisiju LIVE FROM THE RED CARPET  u nedelju 25. aprila u 23.00 (nedelja na ponedeljak) za dodelu nagrada Oskar 2021, godišnji događaj u “Dolbi teatru” koji proslavlja najveće i najsjajnije zvezde holivudske galaksije. Ova dinamična emisija gledocima donosi najbolji mogući pregled stila i prikazuje ko je šta obukao na glamuroznom crvenom tepihu.

Povezana vest:  Premijera prve sezone “Razotkrivanje mitova: Juniori”  na Discovery kanalu

I ove godine Đuliana Rančić biće voditeljka ove emisije; ona je jedan od voditelja emisije E! News (E! Vesti) i deo je ekipe E!  kanala na crvenom tepihu  na skoro svim značajnim događajima  intervjuišući svetske zvezde uz poznati format kanala E! – Live From The Red Carpet.

Photo by Christopher Polk/E! Entertainment/NBCU Photo Bank via Getty Images

Za razliku od nekih drugih dodela nagrada u proteklom periodu, nominovani za nagradu Oskar dobili su poziv da fizički prisustvuju ceremoniji, a ne virtuelno, a za one koji neće moći da prisustvuju svečanosti, Akademija će preuzeti priznanja umesto nagrađenih.

Povezana vest:  SURVIOR VIP, Goca muti vodu, osvetnički udara na Kneza, Vesna opet besna

Za 93. dodelu nagrada Oskar najavljene su u ulozi voditelja brojne poznate ličnosti iz sveta filma, među kojima su: Bred Pit, Harison Ford, Hali Beri, Ris Viderspun, Rene Zelveger, Hoakin Finiks,  Endžela Baset, Lora Dern i mnogi drugi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E! Entertainment (@eentertainment)


Uživo, nedelja 25. april u 23.00 na E! kanalu:  E! Live From The Red Carpet: Oscars 2021!

Povezana vest:  Premijera serije "Medijum sa Long Ajlanda" na TLC kanalu