djus_kralj

DVOR 2011

Dejan izbačen, Đus pravio šou

 

Đus i Lepa su prvi ustali. Đus je skuvao kafu ya oboje. Zatim su ustale Vanesa i Nina. Đus im je skuvao čaj. Pošto ovog jutra nije bilo buĐenja fanfarama, Urška je probudila Nemanju kako bi joj dao dukate za kupovinu. Rekao joj je da kupi cigare, pečenicu i hleba.

Urška i Nina su prve krenule ka prodavnici. Tamo su zatekle PIleta koji je otključavao prodavnicu. Pozdravile su ga i podsetile da je Dan žena. On im je čestitao praznik.

Pošto su se uglavnom žene okupile u prodavnici Pile im se obratio sa vešću da svaka žena može da odabere po jedan proizvod iz prodavnice koji će dobiti na poklon. Danijel je zatražio da dobije cigarete gratis. Pile ga je upitao da li je on  žena, na šta mu je Danijel odgovorio da jeste. Pile mu je dozvolio da uzme cigarete.

Pošto su se vratili iz prodavnice Joca je u čudu upitao Đusa, koji je bio u prodavnici, da li je Danijel zaista priznao da je žena zbog paklice cigara. Đus je potvrdio priču, što je šokiralo Jovana, koji ga je protekle noći sanjao kao najbolju drugaricu.

Dejan je dao Vanesi dukate koje je Mika ostavila, pošto je Denis svoj deo odbio. Vanesa je rekla da ih ne želi, iz principa. Ljuta je i povreĐena što joj niko nije verovao kada je, prethodne večeri, tvrdila da joj je Mika rekla da uzme deo njenih dukata.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Novi gazda na Farmi je Peja

Đus i Lepa su se dogovarali da, ukoliko neko od njih osvoji prvu nagradu podele „lapo-lapo“. Lepa je predložila da i ukoliko neko osvoji nagradu za najviše zlatnika takoĐe podele na pola. Đus je smatrao da to nije pošteno, već bi Lepa trebalo da dobije onoliko koliko bude učestvovala sa dukatima. Ona se složila.

Đus, Nemanja, Bebi, Urška i Danijel su ćaskali na tremu. U jednom trenutku je na trem istrčao Dejan i besno se obratio Nemanji. Rekao je da će mu on rado skuvati kafu kao prijatelj i da nema potrebe da za to nagovara Uršku da nagovori Dejana da mu skuva kafu jer mu on duguje 16 dukata. Pošto je rekao šta je imao vratio se u kuću, a Nemanja je krenuo za njim. Opsovao ga je i dodao da se za kafu sam šalio. Dejan je uzvratio psovkama. Nemanja je rekao da će se naljutiti na njega jer se čudno ponaša prema njemu od samog početka. Nemanja je rekao da ga briga za dukate.

Povezana vest:  Vrhunski golf u januarau stiže na Eurosport

Bebi i Nemanja su zaključili da je neko ponovo preturao po frižideru. Bebi je prokomentarisala kako zna ko pretura po frižiderima, što joj je Stojan potvrdio. Nemanja joj je rekao da, ako misli da je Ćemo, greši. Dodao je i da se zbog tih frižidera pravi zbrka bezveze.

Dragana i Ćemo su ćaskali na dvoru. Ona mu se pohvalila kako je dobila cigarete na poklon jer je bila u Đakuziju, pa se zapitala šta bi dobila da se skinula. Ćemo joj je rekao da je cigarete dobila zbog  praznika, a ne Đakuzija.

Danijel je prokomentarisao kako na žurci očekuje neku veliku zvezdu, a ne bivše dvorane koje će, kako je rekao, ionako videti za par dana.

Đus i Lepa su ćaskali u spavaćoj sobi. Zaključili su da veći broj ukućana „juri“ drugu nagradu. Lepa je rekla da je odustala od druge nagrade još dok je Boki 13 bio na Dvoru jer je mnogo trošila. Đus joj je rekao kako ni sam nije štedeo. Lepa je rekla da za sebe, za još nekoliko dana na Dvoru, ima više nego dovoljno dukata. Đusu nije bilo jasno kako je Mika ostavila dukate, a niko od troje ljudi kojima je namenjeno, i koji tvrde da nemaju dukata ne žele da ih uzmu.

Povezana vest:  Premijera druge sezone serije “Preacher” 29. juna na AMC kanalu

Svi su se okupili na Dvoru kako bi im Ognjen saopštio ko je sledeći finalista koji napušta Dvor. Finalista sa najmanje glasova publike je bio Dejan Milićević. On je vest da napušta Dvor primio sa neizmernom radošću. Dejan je odlučio da svoje dukate ostavi „svojoj braći“, kako je nazvao Jocu i Denisa.

Pošto su ispratili Dejana, žurka je mogla da počne. Na žurci su za dobro raspoloženje bili zaduženi sami finalisti. Oni su na smenu puštali hitove narodne i zabavne muzike. Bebi je bila meĐu najveselijima. Prva se popela na sto i zaigrala. Ubrzo su joj se pridružile sve žene. Posle nekog vremena Nemanja je krenuo napolje i pozvao i ostale da se okupaju u bari ispred kuće. Denis je odmah skinuo majicu i krenuo ka bari, dok su se devojke nećkale. Na kraju su samo Nemanja, Joca i Denis uskočili u poluzaleĐenu baru i u bari počeli da rade sklekove. Vratili su se u kuću, presvukli se i nastavili žurku. Za „podsticanje na akciju“ su sva trojica kao nagradu dobili po 10 dukata. Bebi je predložila da svi spavaju napolju, jer će onda možda dobiti 100 dukata. Lepa, Vanesa i Danijel su odmah izneli krevete napolje,a za njima i ostali. Legli su i ćaskali.