bina - hor carolijaHumanitarni koncerti Leontine Pat i hor “Čarolije” u Delta City-ju

 

Leontina Pat i hor “Čarolije” odlučili su da svake treće subote do kraja godine, u Delta City šoping-molu, održavaju donatorske mini koncerte, sa ciljem prikupljanja sredstava za sve mališane kojima je pomoć neophodna.

Tim povodom, u subotu 16. 10. 2010. godine, na centralnom atrijumu  Delta City šoping-mola, sa početkom u 13 časova, biće održan prvi u nizu humanitarnih koncerata, ovog puta pod sloganom „Pomozite Eni“, čiji je cilj da se prikupi dovoljno sredstava za lečenje male Ene Jeremić , koja pati od cerebralne paralalize, nastale usled komplikacija na porođaju.

Povezana vest:  DUNĐERSKI PIVO – KVALITET BEZ KOMPROMISA

Jedini spas za ovu devojčicu jeste ABR terapija. Stručnjaci za ovu delotvornu terapiju dolaze 2 puta godišnje, pregledaju decu, obučavaju roditelje, daju im uputstva šta treba da rade kako bi decu osposobili za normalniji život. Na godišnjem nivou, ova obuka košta 3000 eura.

Enini roditelji su uspeli da uplate prvu obuku, ali nemaju finansijska sredstva da nastave iako je to jedini spas za život njihove ćerke.

Povezana vest:  Tintin iz 1930. za 28.000 evra

Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu maloj Eni i njenim roditeljima da nastave ABR terapiju i borbu za njen život svojim dolaskom u Delta City u subotu, 16.oktobra u 13 časova.

Za Enino lečenje otvoren je račun  u banci.

Žiro račun za uplatu u Srbiji:
Broj Eninog računa u Alfa banci je:
180-1132010075593-85 
Napomena: u zagradi opšte uplatnice navesti da je za Enu Jeremić. 

Povezana vest:  MIKSER POZIVA NA UČEŠĆE NA „MIKSER DESIGN MARKETU"

Žiro račun za uplate iz inostranstva:
SWIFT ADRESA/ JUBARSBGXXX ALPHA BANK SRBIJA A.D 
KORISNIK/ BENEFICIARY: NAME AND ADDRESS: LIDIJA RADIC , STOJANA MATICA 24, BEOGRAD, SRBIJA
IBAN:RS35180113101040813512 
Napomena: Na nalogu obavezno navesti svrhu uplate opisno npr. za Enu Jeremić