bananizacija

Bananica promenila pakovanje!

Tokom poslednjih decenija menjala se moda, menjala se muzika, promenile su se ljubavi i stilovi – jedino je Štark Bananica ostala ista, onakva kakve je se sećamo iz detinjstva. Uz nju smo odrastali, radovali se, zaljubljivali, patili… Ona nas je činila srećnima jer sreću čine male stvari. Ali, te male stvari je ponekada teško uočiti… Zato je Štrak Bananica dobila novo odelo – kako bi je svi lakše prepoznali!

Svi ljubitelji Štark Bananice nepogrešivo prepoznaju njen ukus, a njena receptura je strogo čuvana tajna nastala davne 1938. godine. U novom pakovanju Štark Bananica je zadržala isti, jedinstveni i originalni ukus, svoj prepoznatljiv oblik i vrhunski kvalitet.

Povezana vest:  Noć kupovine u Delta Cityju u petak, 9. oktobra

Uvereni smo da će se svim ljubiteljima Štark Bananice – bakama i dekama koji je rado poklanjaju svojim unucima, mladima, mamama i tatama, a naročito najmlađima, dopasti novo pakovanje i da će i dalje uživati u njenom prepoznatljivom ukusu.

Sigurni smo da je Štark Bananica konačno dobila pakovanje kakvo zaslužuje!

BUDITE PRVI KOJI ĆETE VIDETI ŠTRAK BANANICU U NOVOM PAKOVANJU!

Štark Bananica će se u novoj ambalaži pojaviti na tržištu krajem avgusta. Kako biste među prvima saznali kako izgleda novo pakovanje Štark Bananice, uz pomoć smart telefona ili tableta skenirajte ovaj QR kod i preuzmite „Bananizacija“ aplikaciju. Nakon instaliranja aplikacije uperite kameru uređaja prema slici dve Bananice i uronite u svet “proširene stvarnosti” Aplikacija je dostupna od 20. avgusta na Android Play store-u i Apple App store-u.

Povezana vest:  Dan zaljubljenih - Pravo vreme za poklone od srca

OD ČEGA SE PRAVI ŠTARK BANANICA?

Proizvodi se od visoko kvalitetnih sirovina, sa prelivom od čokolade sa 53 odsto kakao delova, uz dodatak agar-agara. Agar-agar se dobija iz algi, koristi se za želiranje i daje Štark Bananici dobro poznatu penastu strukturu, pa ona nije samo slatkiš, već i deo zdrave ishrane.

Oblik Štark Bananice se nije menjao od prvog dana njenog nastanka. Kvalitet se poboljšavao u skladu sa razvojem procesa rada, da bi danas, uz najkvalitetnije sirovine i najsavremeniju automatsku opremu za pakovanje, Štark Bananice zablistale u punom sjaju.

Povezana vest:  Beogradska nedelja mode od 26. oktobra do 3. novembra

KO JE IZMISLIO ŠTARK BANANICU?

Majstor Franja Vaja, vrativši se iz Slovačke i Mađarske sa velikim znanjem o čokoladi i čokoladnim desertima, preuzeo je fabriku „Roda“ od Francuza, Danijela Pesmažua. Po priči, prva Štark Bananica je nastala još davne 1938. godine i za nju je Franja Vaja dobio 1,5 dinar od ondašnjih vlasti, kao nagradu za novi proizvod na tržištu.