Beoauto-zima2Besplatna zimska servisna akcija u Beoautu

 

U okviru aktivnosti kojima Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser vozila Opel i Chevrolet obeležava pedeset godina rada, pripremljena je još jedna – zimska servisna akcija u kojoj vlasnici automobila ovih automobilskih marki mogu da iskoriste brojne pogodnosti…

Prvi vesnici zimskog perioda su već tu: dan se skratio, temperature su niže, magla i kiša su češće, a u nekim planinskim predelima pojavio se i prvi sneg. Sada je pravo vreme da se automobili pripreme za hladne, zimske uslove vožnje. Međutim, važno je i da se provera i priprema svih važnih elemenata u vozilu obavi kvalitetno i stručno. Zimska servisna provera u Beoautu je besplatna, bez obzira na model ili godište proizvodnje. Obuhvata pregled najznačajnijih delova i sklopova automobila:

Povezana vest:  Najsrećnijem posetiocu sajma uručeni ključevi automobila Punto Classic

 

– Upravljački mehanizam

 

– Sistem oslanjanja (ispravnost prednjeg i zadnjeg trapa, ogibljenje)

 

– Kočni sistem (kočnu tečnost, istrošenost kočnih diskova i obloga)

 

– Nivo ulja u motoru

 

– Svećice / grejače.

 

– Sistem hlađenja motora (zaptivenost, kontrola kvaliteta rashladne tečnosti)

 

-Svetlosnu signalizaciju

 

– Stanje akumulatora (kapacitet, kvalitet elektrolita)

Povezana vest:  Chery, najveći kineski nezavisni auto brend, održao je “Međunarodnu poslovnu konferenciju 2010. god

 

– Metlice brisača i tečnosti za pranje vetrobranskog stakla

 

– Pneumatike (stanje i istrošenost)

 

Svi zainteresovani mogu da provere svoj automobil, a u slučaju da je potrebna servisna intervencija odobrava se popust od 10% na cenu usluge, delova i potrošnog materijala. Zainteresovani vlasnici, Opel i Chevrolet vozila mogu da zakažu dolazak u servis na telefone 011/2836-671 i 011/2836-910, ili posetom Web sajtu Beoauta www.beoauto.com.

Povezana vest:  KIA sid da vas nije stid

Akcija zimske kontrole vozila trajaće od 1. novembra do 1. decembra 2010. godine. Radno vreme salona Beoauto (Južni bulevar 95, Beograd) svakim radnim danom je od 8 do 18, a subotom od 9 do 15 časova.