kik_bokseri_i_treneriPRIPREME JUNIORA I KADETA ZA SP U BEOGRADU

Srpski Orlovi spremni za takmičenje

 

Pored priprema najboljih kik boksera Srbije – juniora i kadeta u hotelu Omorika na Tari održan je sastanak Organizacionog odbora svetskog prvenstva za juniore i kadete koje je na programu od 21. do 26. septembra u Beogradu i UO Kik boks saveza Srbije. Sastanak je vodio predsednik KBSS Borislav Pelević.

Posle odrađenog treninga treneri, njih 10, delovali su raspoloženo kao i momci i devojke koji će predstavljati Srbiju na planetarnom skupu i koji jedva čekaju da počne takmičenje.

Povezana vest:  K-1 SERBIA OPEN 2011, Sve spremno za spektakl

adrijana_stojanovicNa sastanku Organizacionog odbora Kik Boks saveza Srbije konstatovan je napredak oko organizacije. Pelević je rekao da se radi odlično, da se poslovi privode kraju i da će sve biti gotovo do 19. Septembra kada dolazeprve delegacije. Konstatovano je da će biti malo problema sa smeštajem jer se očekuje preko 1.800 takmičara iz 46 zemalja pa će takmičari biti raspoređeni po hotelima u celom Beogradu, što je, kako je rečeno, biti veliki finansijski podsticaj i za Srbiju i za Beograd. Reprezentacija Srbije i stručni štab, kako je dogovoreno, biće smeštena u hotelu Forest, u Novom Beogradu.

Povezana vest:  Srbima 35 medalja na Balkanskom prvenstvu

Prvi gosti dolaze 19. Septembra, 20. Septembra je prijem kod ministarke sporta i omladine Snežana Marković – Samardžić a takmičenje će, najverovatnije, trebalo da otvori ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

-Zadovoljan sam – bio je kratak Borislav Pelević.

Jedan od trenera na Tari Nebojša Milošević zadovoljan je urađenim.

-Ima dosta trenera i mi smo zadovoljni, Radimo dva sata pre podne i dva sata popodne, momci i devojke rade punom parom, treniramo po tri, pet, šest rundi i svakom takmičaru pružamo maksimalno pažnje – rekao je Nebojša Milošević.

Povezana vest:  MEČ ZA POJAS PROFESIONALNOG PRVAKA SVETA, Anić i dalje vladar planete

 

PHOTO: ataimages.rs

Audio izjave Borislava Pelevića i Miodraga Jotića možete poslušati OVDE!