sp_kik_cetvrti_danSP ZA KADETE I JUNIORE, BEOGRAD 2010, 4. DAN

Mirela i Darko blistali

 

Četvrtog takmičarskog dana Svetskog prvenstva za kadete i juniore na programu su bili mečevi polufinala u disciplinama ful kontakt i K-1 stil, a u ring je ulazilo samo  troje reprezentativaca Srbije.

U diciplini ful kontakt do 48kg Mirela Barudžić je sjajno odradila meč protiv odlične Ruskinje Aleksandre Lazareve. Početnu nesigurnost je uspela da savlada do druge runde, kada je lagano preuzela inicijativu. Prednost Ruskinje na sudijskim listama se lagano topila, i na kraju meča Mirela je slavila 2:1. Rivalka u finalu biće joj još jedna Ruskinja Anastasija Burakova.

Povezana vest:  EP BAKU 2010, Poraz Pagonisa, Anić ubedljiv

sp_kik_cetvrti_dan_1Darko Milošević (K-1 stil do 86kg) je u polufinalnom duelu deklasirao Rusa Kolijana Armana. Već u prvoj rundi dva puta je rivala slao u nok daun, i nedostajalo je samo malo da meč bude već tada završen. Gong je spasio Rusa prekida u prvoj rundi, ali se to desilo početkom druge kada je meč prerkinut posle još jedne serije Miloševića. U meču za zlato rival će mu biti Rus Igor Darmeškin.

Povezana vest:  EVROPSKO PRVENSTVO ZA MLAĐE I STARIJE JUNIORE, Srbi dobili rivale, spremni za borbe

Druga reprezentativka Srbije u disciplini ful kontakt Andrijana Stojanović radila je u kategoriji do 60kg. U meč protiv Mađarice Kate Pribojski ušla je povređena, tako da je duel završen pre isteka prve runde.

–  Pre poslednjeg, finalnog dana možemo biti zadovoljni ostvarenim. Takmičari su dali sve od sebe i to ej najvažnije. Osvojili su ukupno 22 medalje, imamo 12 finala, od čega je finale u lou kiku preko 91kg „srpsko“ finale – istakao je Nebojša Milošević, selektor.

Povezana vest:  PRVENSTVO SRBIJE ZA KADETE I JUNIORE, Niški podmladak najbolji

Šampionat planete se završava danas. Na programu su finala u svim disciplinama. Početak je u 12 časova.

 

REZULTATI 4. DANA

FUL KONTAKT – juniorke do 48kg: Mirela Barudžić – Aleksandra Lazareva (Rusija) 2:1. Do 60kg: Andrijana Stojanović – Kata Pribojski (Mađarska) 0:3 (TKO 1. runda).

K-1 STIL, juniori do 86kg: Darko Milošević – Kolijan Arman (Rusija) 3:0 (TKO 3. runda).

PHOTO: ataimages.rs