bonjaskiK-1

Bonjaski odbio revanš

ORGANIZATORI MANIFESTACIJE „SHOWTIME“ PLANIRALI REVANŠ MEČ BONJASKI – HARI

 

Organizatori manifestacije „Showtime 2010“ koji je zakazan za maj u amsterdamskoj „Areni“ objavili su da od najavljenog revanša između Remija Bonjaskog i Badr Harija neće biti ništa.

Prema wihovim rečima „Leteći džentlmen“ Bonjaski, trostruki šampion K-1, odbio je da radi meč protiv dvostrukog finaliste „Lošeg dečka“ Harija. Kao razlog za odbijanje revanša Bonjaski je naveo loše iskustvo protiv Harija u poslednjem meču, K-1 Gran pri finalu 2008.

Povezana vest:  SERBIA OPEN 2013, Živković debituje u kategoriji do 81 kilograma

Tada je, podsetimo, Hari posle sudijskog stop nastavio da udara i gazi Bonjaskog koji je bio na podu. Marokanac je diskvalifikovan, a Bonjaski je po treći put postao šampion K-1. Mnogi su posle toga optužili „Letećeg džentlmena“ da je sjajno glumio, jer navodno udarci Harija nisu bili toliko jaki. Stvar se zakomplikovala kada su na adresu Bonjaskog stigle i pretnje smrću što su dodatni razlozi za odbijanje revanša:

Povezana vest:  PRVENSTVO SRBIJE U KIK LAJT KONTAKTU, 150 takmičara u Šumicama

– Pretnje su uznemirile i mene i moju porodicu. Zato i nemam nameru da uđem u ring sa Harijem. Ne želim preživljavati isti scenario još jednom – izričit je Bonjaski.